Επικαιρότητα

Ο παιδόφιλος ναυαγοσώστης είχε προσαρμοσμένη κάμερα στα κυάλια με τα οποία έβλεπε τα παιδιά

Προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας στον ανακριτή ότι «είμαι ανίκανος από το 2007 και γι' αυτό κατέβαζα υλικό παιδικής πορνογραφίας»

Για ιδία χρήση υποστήριξε ότι κατείχε το πορνογραφικό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο ανηλίκων ο 49χρονος παιδόφιλος Ιωάννης Δούρος ο οποίος το πρωί της Τετάρτης απολογήθηκε ενώπιον του 22ου ανακριτή.

Στη μια ώρα της απολογίας του ο Δούρος υποστήριξε ότι δεν έχει αγγίξει ποτέ παιδί και ότι οι σκηνές μέσα από την βιντεοκάμερα του είναι κατεβασμένες από το διαδίκτυο.

«Αντιμετωπίζω πρόβλημα ανικανότητας από το 2007 μετά από χειρουργική επέμβαση για όγκο στα γενετικά όργανα για αυτό και κατέβαζα υλικό παιδικής πορνογραφίας» προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις τους ο 49χρονος. «Ζήτω συγγνώμη το πάθος δημιουργήθηκε μετά την ανικανότητα μου και την αδυναμία μου να συνευρεθώ με γυναίκα» συμπλήρωσε.

Στο σπίτι του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια κάμερα χειρός, ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής, και ένας φορητός υπολογιστής στο οποίο βρέθηκε αρχείο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και 165 ψηφιακοί δίσκοι εκ των οποίων εμπεριέχεται υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί συνολικά 11 φωτογραφίες όπου η μια από την πλαζ της Βουλιαγμένης που υπάρχει ένα μικρό παιδί με τους γονείς του ενώ από ένα βιντεο έχουν βρεθεί δυο φωτογραφίες με ένα γυμνό παιδί και άλλη μια φωτογραφία με ενήλικο να ασελγεί σε 12χρονο για τα οποία υποστήριξε πως τα έχει κατεβάσει από το διαδίκτυο.


Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x