Stoiximan Super League

«Ο Παναθηναϊκός δεν κατεβαίνει στα αποδυτήρια»

Αιχμές κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε κατέβει στα αποδυτήρια στον τελικό με τον Αστέρα αφήνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τον ορισμό του Γιάχου στο ματς με την Καλλονή.

Καυστική ανακοίνωση με αποδέκτες τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, με αφορμή τον ορισμό του Γιάχου για το προσεχές παιχνίδι με την Καλλονή.

Οι πράσινοι αφήνουν αιχμές λόγω του ότι στον τελικό Κυπέλλου το 2013 με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είχε κατέβει στα αποδυτήρια των διαιτητών (όπου άρχοντας ήταν ο Γιάχος).

Συν τοις άλλοις, στο τριφύλλι ξεκαθαρίζουν πως εμπιστεύονται απόλυτα το δρόμο της νομιμότητας και της δικαιοσύνης και δεν παρεκκλίνουν... μέτρο!

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα ευχηθεί «καλή επιτυχία» στον κύριο Γιάχο. Εμείς δεν κατεβαίνουμε σε αποδυτήρια. Ο δρόμος που έχουμε επιλέξει είναι ο δρόμος της νομιμότητας και της δικαιοσύνης και σε αυτόν θα βαδίσουμε απαρέγκλιτα μέχρι τέλους, γιατί είναι ο μόνος δρόμος που εμπιστευόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x