Ψυχαγωγία

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι στον ΣΠΟΡ FM 94,6! (audio)

Ακούστε τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο διαχειριστής της fan page του μάνατζερ ράγκμπι που συμμετείχε στο Survivor.

Ο Νικόλας ή «μικρός μάνατζερ ράγκμπι» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιτυχία που σημειώνει στο Facebook η σελίδα που δημιούργησε για τον Πάνο Αργιανίδη που συμμετείχε στο Survivor.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διαχειριστής της σελίδας «Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι» στην εκπομπή «Δύο λέρες μόνο» με τον Στέφανο Χάρη και τον Γιώργο Μαραθιανό

«Δεν τον ξέρω προσωπικά. Όταν είδα τα δύο πρώτα επεισόδια, είπα αυτός είναι ο άνθρωπός μας. Ο λόγος που ασχολήθηκα μαζί του ήταν ότι ο κόσμος τον έβριζε και ασχολούταν μαζί του. Ήθελα να του αλλάξω την εικόνα, αφού ο κόσμος είχε λάθος εικόνα για εκείνον.

Ο κόσμος στην αρχή έκανε περισσότερο χαβαλέ με τη σελίδα και τα όσα ανεβάζαμε, αλλά σιγά-σιγά έγινε πιο σοβαρό το πράγμα.

Τις πρώτες μέρες που είχε γίνει της μόδας το #teampanos έστελναν πολλοί και σχολίαζαν στις φωτογραφίες που ανεβάζαμε.

Πιστεύω ότι το μεγάλο μπαμ ήταν εκεί που οργάνωσε το ατύχημα και μετά το δεύτερο ποστ που έκανε, ήρθα σε επαφή μαζί του και απάντησε μετά από 20-25 δευτερόλεπτα. Ίσως να… άργησε επειδή ήταν με την Κολιδά, αλλά θα του έδινα ώρες, δεν έπρεπε να απαντήσει μέσα σε μερικές ώρες.

Εκείνο που κρατάω ήταν η τηλεοπτική του κόντρα με τον Τζιτζικώστα…

Από το ατύχημα κερδίσαμε πως βγάλαμε τα δύο μεγάλα φαβορί εκτός παιχνιδιού. Ένας κοινός θνητός δεν θα το σκεφτόταν αυτό, αλλά κράτησε τον μισθοφόρο και τον πήρε μαζί του, κάτι που αποτελεί τον τέλειο αντιπερισπασμό.

Θα μπορούσε να μπει στους Διάσημους ή… παρουσιαστής στη θέση του Τανιμανίδη! Αν ήταν στους Διάσημους, εκείνος που θα έφευγα πρώτα θα ήταν ένας εύκολος στόχος. Η Λάουρα, στην οποία έδωσε λουλουδάκι, θα ήταν ο πιο εύκολος στόχος.

Η σελίδα πλέον θα μιλάει για το Survivor, αλλά σα να είναι ο Πάνος μέσα. Θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε στο επόμενο, σε μία ομάδα μόνο του ή παρουσιαστή ή κάτι σχετικό με το ριάλιτι…

Αν ισχύουν αυτά που ξέρω πως επιστρέφει ο Κύπριος, τότε βάζουμε Νο1 φαβορί τον Κύπριο. Αν δεν μπει ο Κύπριος, τότε τα πράγματα είναι ρευστά και δεν ξέρουμε ποιος θα κερδίσει».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x