MOTO GP

«Ο Πεδρόσα μπορεί τον τίτλο»

«Ο Ντάνι είναι πολύ δυνατός, μπορεί τον τίτλο», τόνισε ο Χόρχε Λορένθο για τον Πεδρόσα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος του Moto GP.

Την πεποίθηση ότι ο Ντάνι Πέδρόσα έχει όλα όσα χρειάζεται ένας αναβάτης για να διεκδικήσει τον τίτλο τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Χόρχε Λορένθο.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε ακόμη και στις σχέσεις του με τον Βαλεντίνο Ρόσι, δηλώνοντας πως η κατάσταση τώρα είναι καλύτερη και πως μέσω του ανταγωνισμού τους μόνο όφελος μπορεί να έχει η ομάδα.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Ντάνι είναι πολύ δυνατός, το έδειξε και την περσινή σεζόν, παίρνοντας εφτά νίκες. Ακόμη, έχει μία ανταγωνιστική μοτοσικλέτα, συνεπώς έχει ότι χρειάζεται για να διεκδικήσει τον τίτλο», ήταν τα λόγια του Ισπανού αναβάτη για τον Πεδρόσα, ενώ στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ομόσταβλό του, Βαλεντίνο Ρόσι.

«Η σχέση μας έχει αλλάξει, τώρα έχουμε μπορούμε να έχουμε μία συζήτηση και να ανταλλάξουμε απόψεις για τις μοτοσικλέτες μας. Όταν υπάρχει ανταγωνισμός μέσα σε μία ομάδα, τότε κάθε μέρα η μοτοσικλέτα γίνεται όλο και καλύτερη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x