Αγγλία

«Ο Πελεγκρίνι είναι ειλικρινής»

Η ειλικρίνια του προπονητή του είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τον έφεραν στη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον επιθετικό της ομάδας, Αλβάρο Νεγκρέδο.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε συνυπάρξει με τον Άλβαρο Νεγκρέδο στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2009. Ο Χιλιανός προπονητής είχε μόλις υπογράψει συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» μετά από μια εκπληκτική σεζόν με τη Βιγιαρεάλ και ο Ισπανός επιθετικός είχε επιστρέψει από το δανεισμό του στην Αλμερία.

Η Ρεάλ όμως εκείνη την εποχή διέθετε ήδη πέντε επιθετικούς πρώτης γραμμής που διεκδικούσαν θέση στην ενδεκάδα και έτσι ο Πελεγκρίνι δεν έδωσε ψεύτικες ελπίδες στον Νεγκρέδο παροτρύνοντάς τον να πάρει μεταγραφή στη Σεβίλλη.

«Δεν με ανάγκασε να κάνω όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία με την ελπίδα πως θα μπορούσα να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που δεν κρύβεται και σου μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται κάθε ομάδα στα αποδυτήριά της» δήλωσε στην Daily Mail και πρόσθεσε: «Είναι ένας από τους λόγους που είμαι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν πολύ καλό για μένα να τον ξανασυναντήσω σαν προπονητή».

Ο Νεγκρέδο έχει σκοράρει φέτος εννέα γκόλ σε 21 συμμετοχές στην Premier League, άλλα εννέα σε έξι συμμετοχές σε Λίγκ Κάπ και Κύπελλο Αγγλίας, ενώ έχει σημειώσει και πέντε γκολ σε έξι αγώνες στο Champions League.

Επιμέλεια: Ιάσων Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x