Τένις

Ο Πετρ Τσεχ έγινε το ball boy του Στέπανεκ! (pics)

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ Πετρ Τσεχ βρέθηκε στο court του Γουίμπλεντον, παριστάνοντας το ball boy στην προπόνηση του φίλου και συμπατριώτη του Ράντεκ Στέπανεκ.

Ο Πετρ Τσεχ, δεν είχε υποχρεώσεις με την εθνική Τσεχίας στο Euro 2016, αφού η ομάδα του αποκλείστηκε από τους ομίλους τερματίζοντας τελευταία με ένα βαθμό.

Ο Τσέχος, «άρπαξε» την ευκαιρία και εμφανίστηκε στο Γουίμπλεντον στην προπόνηση του φίλου και συμπατριώτη του Ράντεκ Στέπανεκ.

inner

Ο Στέπανεκ, προετοιμάζεται για το παιχνίδι του στον πρώτο γύρο του βρετανικού major κόντρα στον Αυστραλό Νικ Κύργιο, με τον Τσεχ να κάθεται πίσω στο court, σαν ball boy, για τον καλό του φίλο.

Ο 34χρονος Τσεχ, έχει μια στενή φιλία με τον Στέπανεκ και στο παρελθόν είχε καθίσει στο box του σε κάποια παιχνίδια.

inner

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, γνώρισε και τον Ντόμινικ Τιμ, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής της Τσέλσι και συχνά φορά εκτός court μπλουζάκι των «μπλε», το οποίο από πίσω γράφει «Thieminho».

Την Τρίτη θα αγωνιστεί ο Στέπανεκ στο All England Club, με τον 37χρονο να έχει πολύ καλή εμφάνιση, τον προηγούμενο μήνα στο Roland Garros, όπου ηττήθηκε από τον Άντι Μάρεϊ.

inner

Σε έναν αγώνα θρίλερ των πέντε σετ, ο Τσέχος ήταν με δύο σετ μπροστά και δύο πόντους μακριά από τη νίκη, με τον Μάρεϊ να επιστρέφει και να γλιτώνει από μια σοκαριστική ήττα.

Ο Στέπανεκ, θα έχει ένα δύσκολο τεστ, κόντρα στον Κύργιος με το επιθετικό του σερβίς και το εξαιρετικό βολέ.

inner

Οι δυο τους έχουν παίξει άλλη μια φορά μαζί το 2013 στο Γαλλικό Όπεν, όπου ο Κύργιος είχε κερδίσει άνετα τον Τσέχο.

«Με έχει βοηθήσει λίγο. Παίζω μαζί του τώρα, είναι αρκετά τρελό. Προφανώς παίζοντας με τον Στέπανεκ είναι αρκετά δύσκολο. Συνάμα είμαι πολύ καλός συμπαίκτης με εκείνον. Ακόμα παίζει πολύ καλό τένις. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Νιώθω ότι το γρασίδι είναι η καλύτερη επιφάνεια του», είπε ο 21χρονος Αυστραλός .

inner

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x