Gossip

Ο Πικέ «έριξε» τη Σακίρα με ερώτηση για τον καιρό!

Είναι ατακαδόρος και το έχει αποδείξει. Όμως ακόμα και ο Πικέ, όταν έχει μπροστά του μια γυναικάρα σαν την Σακίρα, θεωρεί... καλό το να σπάσει τον πάγο με ερώτηση για τον καιρό.

Αποκαλύψεις, για το πως έριξε την Σακίρα, έκανε ο Ζεράρ Πικέ, που μεταξύ μας δεν ήταν καθόλου πρωτότυπος στον τρόπο με τον οποίο φλέρταρε τη Λατίνα καλλονή.

Ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός, είχε ζητήσει το τηλέφωνο της Σακίρα κατά τη διάρκεια του βίντεο κλιπ για το «Waka Waka» και θέλησε να σπάσει τον πάγο και να πιάσει κουβέντα, με ερώτηση για τον καιρό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πικέ για την πρώτη επαφή με τη Σακίρα

«Η πρώτη φορά που συνάντησα τη Σακίρα ήταν στη Μαδρίτη όταν γύριζε το βίντεοκλιπ του Waka Waka πριν από το Μουντιάλ του 2010 και της ζήτησα το κινητό της. Έφτασε στη Νότια Αφρική πριν από την εθνική ομάδα τηςΙσπανίας επειδή τραγουδούσε στην τελετή έναρξης. Της έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό να τη ρωτήσω πώς ήταν ο καιρός εκεί γιατί θα φτάναμε σε λίγες ημέρες. Ήταν μια απλή ερώτηση για να αρχίσει μια συζήτηση και συνήθως παίρνεις απάντηση τύπου... κάνει κρύο, φέρε παλτό! Αλλά εκείνη έγραψε ολόκληρη παράγραφο αναλύοντας τι καιρό κάνει την κάθε ώρα της ημέρας!

Σκέφτηκα, Χριστέ μου, αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Μπορώ να πω ότι αυτές οι λεπτομέρειες που έγραψε ήταν που με τράβηξαν. Αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Αλλά η μόνη ευκαιρία να την ξαναδώ ήταν στον τελικό. Θα τραγουδούσε και στην τελετή λήξης.Της είπα λοιπόν σε μήνυμα πως αν είναι να φτάσω μέχρι τον τελικό για να σε ξαναδώ θα το κάνω. Κι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που βρεθήκαμε. Αμέσως μετά τον τελικό, όταν και η Ισπανία κατέκτησε το Μουντιάλ!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x