Gossip

Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου μένει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Από βοηθός σε κουζίνα, κέρδισε δύο (!) φορές στην λοταρία και βρέθηκε να παίζουν τα παιδιά του με τον γιο ενός από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Πριν από λίγα χρόνια περνούσε τις μέρες του πλένοντας πιάτα και σφουγγαρίζοντας πατώματα εστιατορίων της Ισπανίας, ως ένας από τους πολλούς Κινέζους μετανάστες. Σήμερα είναι ένας εκατομμυριούχος, οικογενειάρχης και γείτονας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τι μεσολάβησε; Δύο υπετυχερά δελτία που κέρδισε σε διάστημα λίγων μηνών. Όπως αποκαλύπτει η El Mundo, ο Javi (δεν αναφέρει επώνυμο -και προφανώς ούτε το πραγματικό του όνομα) κέρδισε συνολικά 145 εκατ. ευρώ σε δύο… δόσεις.

Η πρώτη επίσκεψη της θεάς Τύχης ήρθε με την μορφή 1.860.000 ευρώ με το πρώτο λαχείο του Primitiva. «Έκανα τρεις μέρες να κοιμηθώ. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Ίσως μεγαλύτερη από την δεύτερη φορά που κέρδισα». Με την μικρή… λεπτομέρεια ότι η δεύτερη φορά του απέφερε 137.300.000 από το EuroMillions!

Ο Javi πιστεύει πως ένα πράγμα του έφερε αυτή την ανέλπιστη νίκη: «Η οικογένειά μου. Ήταν μόλις λίγες μέρες μετά την άφιξη της γυναίκας μου από την Κίνα και την γέννηση του δεύτερου παιδιού μου».

Αυτή η μεγάλη αλλαγή στον τραπεζικό του λογαριασμό, του έδωσε την δυνατότητα να μετακομίσει από το Parla της Μαδρίτης όπου ζει η εργατική τάξη της πόλης, στο Pozuelo de Alarcon, ένας δήμος με το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα και να γειτονεύσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι οργανώνουν κάθε εβδομάδα μπάρμπεκιου πάρτι στο πίσω μέρος της αυλής: «Έχει παίξει μια φορά με τα παιδιά μου», δήλωσε ο Javi.

Εντάξει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φημίζεται και για την κοινωνικότητά του. Εδώ δεν μιλάει με τους συμπαίκτες του, θα μιλάει στους γείτονες;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x