Μουντομπάσκετ 2014

Ο… ρεαλιστής Πάμπλο Πριγκιόνι στη Web TV

Ομάδα που δεν έχει την ποιότητα για να φτάσει πολύ ψηλά σε αυτό το Μουντομπάσκετ διαθέτει η Αργεντινή, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Πριγκιόνι. Δείτε τις δηλώσεις του στη Web TV του www.sport-fm.gr

Ο Πάμπλο Πριγκιόνι είναι πάντα πιστός στο κάλεσμα της εθνικής Αργεντινής. Στα 37 του δίνει το «παρών» σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, αλλά γνωρίζει καλά πως η τωρινή ομάδα δεν είναι στο επίπεδο των προηγούμενων διοργανώσεων.

Αναλυτικά, ο Πάμπλο Πριγκιόνι μίλησε για:

-το επίπεδο του ομίλου: «Υπάρχουν τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες στον όμιλό μας, η Ελλάδα, η Κροατία, η Αργεντινή και η Κροατία, ενώ οι άλλες δύο θα έλεγε κανείς πως είναι χαμηλότερου επιπέδου. Ο όμιλος είναι δύσκολος, καθεμιά ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη».

-το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί του γκρουπ: «Πιστεύω πως είναι η Κροατία. Έχουν την καλύτερη ομάδα, τους καλύτερους παίκτες και είναι το φαβορί. Έχω παίξει με πολλούς από αυτούς, όπως τον Τόμιτς και τον Ούκιτς. Έχουν ταλέντο, νοοτροπία και μπορούν να φτάσουν ψηλά».

-τους «γερασμένους» σταρ της ομάδας: «Έχουμε μείνει λίγοι από τη χρυσή γενιά. Εμείς σχεδόν… τελειώσαμε κι έχουμε τώρα στην ομάδα πολλούς νέους παίκτες. Έχουν παίξει στους Παναμερικανικούς Αγώνες, αλλά είναι διαφορετικό το επίπεδο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή το Μουντομπάσκετ. Να δούμε πώς θα προσαρμοστούν στις απαιτήσεις αυτού του τουρνουά. Ήρθαν εδώ για να παίξουν. Αν ήταν εδώ ο Τζινόμπιλι και ο Ντελφίνο, δεν θα έπαιζαν τόσο, αλλά τώρα θα παίξουν αναγκαστικά. Είναι το μέλλον του μπάσκετ της Αργεντινής».

-τις βλέψεις της Αργεντινής: «Αν είχαμε τον Τζινόμπιλι, τον Ντελφίνο και τον Χουάν Γκουτιέρες, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε θέση στην τετράδα. Τώρα δεν πιστεύω πως έχουμε αρκετή ποιότητα για να φτάσουμε στα ημιτελικά. Από την άλλη όμως έχουμε νέα παιδιά που δίνουν ενέργεια. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και να είμαστε πρώτοι στο γκρουπ, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x