Viral

«Ο Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα με 136 εκατ. ευρώ συν τον Ντεουλοφέου»

Στον κόσμο του FIFA 2018 όλα είναι πιθανά. Ακόμη και να μεταγραφεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα. Δείτε πώς έγινε το μεγάλο deal.

Ένας φανατικός gamer προσπάθησε και κατάφερε να κάνει στο FIFA 2018 αυτό που στον πραγματικό κόσμο φαντάζει αδύνατο για πολλούς και διάφορους λόγους: να μετακομίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα!

Ο ίδιος πόσταρε το βίντεο με όλες τις διαπραγματεύσεις, πρώτα με τον Ζινεντίν Ζιντάν και μετά με τον Πορτογάλο σταρ και τον ατζέντη του. Η πρώτη προσφορά αφορούσε σε απλή ανταλλαγή του Ρονάλντο με τον Ζεράρ Ντεουλοφέου και φυσικά απορρίφθηκε. Ο «Ζιζού» ζήτησε πέρα από τον 23χρονο μεσοεπιθετικό και 160 εκατ. ευρώ, η πλευρά των Καταλανών αντιπρότεινε 24 εκατ. ευρώ λιγότερα και το deal έκλεισε στα 136 εκατ. ευρώ συν τον Ντεουλοφέου!

Στη συνέχεια έγιναν οι σχετικές συζητήσεις με τον 32χρονο άσο, ο οποίος συμφώνησε με 520.000 ευρώ την εβδομάδα και αρκετά σημαντικά μπόνους, ενώ στο deal συμπεριλήφθηκε και ρήτρα 268 εκατ. ευρώ! Ο Ρονάλντο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «24».

Αλλά μάλλον όλα αυτά γίνονται μόνο στα ηλεκτρονικά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x