Ελλάδα

Ο Σάιλας στη θέση του Γιούιν

Με τον Ξαβιέ Σάιλας ήρθε σε συμφωνία η διοίκηση της Νέας Κηφισιάς για να αντικαταστήσει τον Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ.

Στην αναζήτηση νέου ξένου παίκτη ήταν η Νέα Κηφισιά μετά την απόφασή της να λύσει τη συνεργασία της με τον Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ξαβιέ Σάιλας. Ο Αμερικάνος γκαρντ έρχεται για να αναπληρώσει το κενό που άφησε στην περιφερειακή γραμμή στο ρόστερ η απομάκρυνση των Καυκή και Τσαλδάρη.

Την περσινή χρονιά ο 27χρονος άσος την έκλεισε στην Κουίμσα της Αργεντινής, αφού είχε αγωνιστεί πρώτα στην Μακάμπι Ασντόντ. Τον Οκτώβριο ακολούθησε την προετοιμασία των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, αλλά παρά τις καλές εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια, οι «Μάγοι» επέλεξαν να μην του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας. Έτσι δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ΝΒΑ όπου είχε αγωνιστεί το 2012 σε δυο ματς με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεοαποκτηθείς κόμπο γκαρντ της Νέας Κηφισιάς είναι γιος του Τζέιμς Σάιλας, ο οποίος έλαβε μέρος τις δεκαετίες του 70’ και του 80’ στο ΑΒΑ και το ΝΒΑ με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς και των Κλίβελαντ Καβαλίερς με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x