Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Σέποβιτς παίζει απόψε το πρωτάθλημα με τον Έπελ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για έναν πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, που φιλοδοξεί να πάρει απόψε το πρωτάθλημα κόντρα σε έναν επιθετικό που θέλει ο ΠΑΟΚ!

***Θυμάστε τον Μάρκο Σέποβιτς; Τον Σέρβο ψηλό σέντερ φορ, που είχε φέρει ο Ολυμπιακός από την Παρτιζάν, αλλά δεν στέριωσε και πήγαινε δανεικός δεξιά (Μαγιόρκα, Τερέκ) κι αριστερά (Μουσκρόν);

***Ο Σέποβιτς λοιπόν φαίνεται ότι βρήκε τον εαυτο του στην…Ουγγαρία κι απόψε παίζει στην τελευταία αγωνιστική τον τίτλο με την ομάδα του, τη Βιντεότον! Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Χόνβεντ, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση!

***Η σεζόν του 26χρονου Σέποβιτς είναι εξαιρετική, παρότι ξεκίνησε να παίζει μόλις την 9η αγωνιστική, δηλαδή στα μέσα Σεπτέμβρη, αφού άργησε να κάνει τη μεταγραφή στη Βιντεότον. Όμως, παίζοντας ένα ημίχρονο σε ένα αγώνα Κυπέλλου έκανε χατ τρικ κι έκτοτε άρχισε να παίζει και στο πρωτάθλημα και δεν ξαναβγήκε!

***Έτσι, έφτασε να έχει 13 γκολ (τα τρία από πέναλτι) σε 22 συμμετοχές (βασικός) και να είναι δεύτερος σκόρερ πίσω από τον 25χρονο Μάρτον Έπελ της Χόνβεντ, που έχει 15 (τα πέντε με πέναλτι) σε 26 συμμετοχές (τις 23 βασικός).

***Παρεμπιπτόντως, αυτόν τον Έπελ (που όπως κι ο Σέποβιτς έχει βάλει δέκα γκολ χωρίς τα πέναλτι) λένε ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ.

***Για να δούμε λοιπόν αν ο Σέποβιτς μετά την Παρτιζάν και τον Ολυμπιακό γίνει πρωταθλητής και στην Βιντεότον!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x