Επικαιρότητα

Ο Σινάτρα ήταν έμπορος κοκαΐνης, λέει ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ

Ως μεγάλο έμπορο κοκαΐνης και στενό συνεργάτη του πατέρα του χαρακτηρίζει τον Φρανκ Σινάτρα ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ.

O Φρανκ Σινάτρα είναι ένας από τους θρύλους της αμερικανικής μουσικής. Ο τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή το 1998, είχε όμως πολλές μπλεξίματα με το νόμο και οι σχέσεις του με τη μαφία έχουν καταγραφεί και έχουν συζητηθεί εδώ και μισό αιώνα.

Ο Σινάτρα ήταν πάντα υπό στενή παρακολούθηση από το FBI και ο φάκελος του λέγεται ότι ξεπερνά τις 2.000 σελίδες.

Σε συνέντευξη του σε βραζιλιάνικη εφημερίδα, ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ, το κολομβιανού βαρόνου των ναρκωτικών, υποστηρίζει ότι ο Σινάτρα ήταν ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες του πατέρα του στη διακίνηση ναρκωτικών επί αμερικανικού εδάφους.

inner

«Ήταν καλύτερος στο εμπόριο κοκαΐνης, από ότι στο τραγούδι» δηλώνει ο Σεμπαστιάν Μαροκίν ενώ όταν του ζητάνε να πει αν έχει αποδείξει γι αυτούς τους ισχυρισμούς τονίζει: «Υπάρχουν περισσότεροι τραγουδιστές από όσους φαντάζεστε που ξεκινούν την καριέρα τους από χορηγίες που τους κάνουν έμποροι ναρκωτικών. Ο Σινάτρα και η εμπλοκή του σε αυτό τον τομέα ήταν συχνό θέμα συζήτησης ανάμεσα στον πατέρα μου και τους συνεργάτες του».

inner

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, πάντως αδελφός του Πάμπλο Εσκομπάρ, είχε αφηγηθεί μία συνάντηση του Σινάτρα, κατά την οποία ο Σινάτρα δεν ήξερε τις πραγματικές του ταυτότητες, αφού ο άνθρωπος που τους είχε κανονίσει το ραντεβού του είχε πει ότι πρόκειται απλά για επιχειρηματίες που σκοπεύουν να αγοράσουν εκτάσεις. Η συνάντηση σύμφωνα με την περιγραφή είχε γίνει πριν ο Εσκομπάρ γίνει το όνομα που έγινε στη συνέχεια.

inner

Ο Σεμπαστιάν Μαροκίν καταλήγει στη συνέντευξη του λέγοντας ότι πάντα η κουβέντα γίνεται για τα καρτέλ της Κολομβίας και του Μεξικού, κανείς δεν μιλάει για τα καρτέλ της Νέας Υόρκης, του Σικάγο και του Μαϊάμι και το ποιοι είναι οι άνθρωποι που τα ελέγχουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x