Γενικά

Ο σκλάβος του Τάιγκερ Γουντς

Μετά από 13 χρόνια φιλίας και συνεργασίας, ο βοηθός του διάσημου γκολφέρ αποκαλύπτει πως η ζωή με τον Γουντς ήταν μια κόλαση.

Δεν θα έλεγε κανείς πως η ζωή του Τάιγκερ Γουντς είναι ήσυχη, γαλήνια και απλή. Μάλλον το αντίθετο. Το ίδιο υποθέταμε και για τον χαρακτήρα του. Αυτό μας επιβεβαίωσε ο –επί 13 χρόνια- φίλος και βοηθός του Στηβ Γουίλιαμς στο βιβλίο που εξέδωσε με τίτλο «Out of the Rough» και αφορά τα όσα έζησε δίπλα σε έναν από τους διασημότερους και πλουσιότερους αθλητές του κόσμου.

Η πολυετή γνωριμία και φιλία του δεν εμπόδιζε τον φημισμένο αθλητή να συμπεριφέρεται στον Στηβ με τον χειρότερο τρόπο: «Αυτό που με εκνεύριζε περισσότερο, ήταν όταν πετούσε όπου να ‘ναι τα μπαστούνια του στο γήπεδο κι έπρεπε εγώ να τα ψάχνω και να τα μαζεύω. Ένιωθα λες και ήμουν σκλάβος του».

Το διαζύγιο του Γουντς με την Ελίν Νόρντεγκερν το 2010 και οι αποκαλύψεις για τις ουκ ολίγες ερωμένες του χάρισαν πλούσιο υλικό στα ΜΜΕ. Για τον Γουίλιαμς όμως ήταν μια μαύρη περίοδος, ειδικά μετά την παραδοχή του ότι δεν κράτησε μυστικές τις ερωτικές αταξίες του γκολφέρ από την σύζυγό του. Αυτή η ομολογία του κόστισε πολλά καψόνια κατά την διάρκεια των αγώνων: «Δεν θα μπορούσα να πω ψέμματα καθώς οι γυναίκες μας είναι καλές φίλες. Η συμπεριφορά του εκείνη την περίοδο όμως ήταν απαράδεκτη, με έναν μόνιμο εκνευρισμό και μηδέν σεβασμό προς το πρόσωπό μου».

Η μεταξύ τους ιστορία τελείωσε το 2011 όταν ο Γουντς απέλυσε τον Γουίλαμς με την λιτή δήλωση: «Είναι ώρα για αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x