Επικαιρότητα

Ο σκύλος δεν… τρόμαξε τους διαρρήκτες του σπιτιού!

Οι άγνωστοι δράστες έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια χωρίς να τους ενοχλήσει ο τετράποδος φρουρός, ώσπου ανακάλυψαν το χρηματικό ποσό που φύλαγε η οικογένεια

Πολύ… φιλικός ήταν ο σκύλος που είχαν αφήσει για φύλακα μέσα στο σπίτι τους στη Μαραθόπολη Τριφυλίας οι ιδιοκτήτες, όταν έλειψαν για μόλις δυο ώρες! Έτσι, οι διαρρήκτες που εισέβαλαν από την πίσω πόρτα δεν πτοήθηκαν από την παρουσία του!

Οι άγνωστοι δράστες έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια χωρίς να τους ενοχλήσει ο τετράποδος φρουρός, ώσπου ανακάλυψαν το χρηματικό ποσό που φύλαγε η οικογένεια μαζί με τα κοσμήματά της κι εξαφανίστηκαν πριν επιστρέψουν οι ένοικοι, οι οποίοι αντίκρισαν έκπληκτοι τη σκηνή λεηλασίας που άφησαν πίσω τους. Την έρευνα ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων, ενώ ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα από όλο το σπίτι.

*** Από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα ελπίζουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας να ταυτοποιήσουν τους άγνωστους διαρρήκτες που εισέβαλαν στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ μιας 58χρονης στο Διακοπτό παραβιάζοντας την πόρτα και άρπαξαν από μέσα μετρητά ύψους 450 ευρώ, μια παιχνιδομηχανή και ένα κινητό.

*** Δυο επιχειρήσεις στο Μελιγαλά Μεσσηνίας διέρρηξε μέσα σε ένα 24ωρο, από τα ξημερώματα του Σαββάτου ως της Κυριακής, ένας 23χρονος Έλληνας. Από την πρώτη άρπαξε ένα χρηματικό ποσό και διάφορα τρόφιμα, ενώ από τη δεύτερη «σήκωσε» μέρος του εξοπλισμού. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Οιχαλίας, συνελήφθη και τα κλοπιμαία της δεύτερης διάρρηξης βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x