Δελτία Τύπου

Ο Σλούκας και η πρωταθλήτρια με τον Παναθηναϊκό αδερφή του

Πολύ πλούσια θα είναι και η αυριανή μπασκετική εκπομπή JUMP SHOOT με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (13.00-14.00, πρώην ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ).

Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο αθλητικός διευθυντής του Ικαρου Καλλιθέας, Σταύρος Ελληνιάδης.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Την μεγάλη προσπάθεια του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη. Την τιτανομαχία του Ολυμπιακού με την Εφές. Πλάνα και πλούσιο ρεπορτάζ.
2) Πώς ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από την Πυλαία. Η συνύπαρξη των φιλάθλων των δύο ομάδων σε απόσταση πέντε μέτρων. Τα επεισόδια στο Περιστέρι-Αρης.
3) Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στις γυναίκες και το ΑΡΤ ήταν στον «Τάφο του Ινδού». Τι είπαν στον Παύλο Σφενδυλάκη Σαμαντούρα, Καλέντζου, Μαγκλάρα, Βλάνη καθώς και η Αναστασία Σλούκα, αδερφή του πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, Κώστα.
4) Ο Ευθύμης Ρεντζιάς, στα 37 του και έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και χρόνια, καλά κρατεί, όπως έδειξε στον αγώνα «ALL STAR», που διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου.
5) Ρετρό με τον Φάνη Χριστοδούλου να κάνει πράγματα και θάματα σε ματς του Πανιωνίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
6) Αφιέρωμα στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Α2 ανάμεσα στη Νέα Κηφισιά και τον Φιλαθλητικό.
7) Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάικ Υφαντή για τον αγαπημένο του Α.Σ. Παπάγου.
8) Εκπληκτικές φάσεις από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και ανάλυση των πλέι-οφς.
9) Ρετρό με την ομάδα του Παπάγου να κερδίζει στη Νέα Σμύρνη την Δάφνη. Όταν οι «στρατηγοί» είχαν Παγίδα, Αποσκίτη και Γκάρο και η Δάφνη Τσίτουμ, Κωνσταντώνη και Καραμανώλη.
10) Διαγωνισμός με δώρα. Μπαίνετε στην σελίδα του JUMP SHOOT στο FACEBOOK, βρίσκετε τον εικονιζόμενο και μπορεί να είστε ο τυχερός. Ο νικητής και αυτή την εβδομάδα κερδίζει ένα γεύμα στο ψητοπωλείο «το πλατειάκι μας» του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Μάκη Δρελιώζη (Θεοκλήτου Β4, Νέος Κόσμος, 210-9315-136).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x