Αγγλία

Ο Σταριτζ δηλώνει «παρών»

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ντάνιελ Στάριτζ στο ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά από πολύ καιρό.

Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα ο Ντάνιελ Στάριτζ κατάφερε να συμμετάσχει και να φέρει εις πέρας ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης της Λίβερπουλ. Αυτή η εξέλιξη δίνει τη δυνατότητα στον Μπρένταν Ρότζερς να μπορεί να τον υπολογίζει για το μεγάλο ημιτελικό του Λιγκ Καπ εναντία στη Τσέλσι.

Εμφανώς ανεβασμένος ψυχολογικά αλλά και σε καλή φυσική κατάσταση βρίσκεται ο 25χρονος επιθετικός.

Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους είναι πλέον στη κρίση του προπονητή του.

«Θα δούμε πως θα είναι και σήμερα, έχει προπονηθεί αρκετά καλά. Ωστόσο δεν θα διακινδυνεύσουμε άμα δεν είναι έτοιμος, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα έκτος και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι απολυτά υγιής», δήλωσε τη Δευτέρα ο 42χρονος τεχνικός.

Ο διεθνής Άγγλος φορ πραγματοποίησε μια τρομερή σεζόν πέρυσι με 21 γκολ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Άλλα φέτος ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό και δεν έχει καταφέρει να προφέρει όσα μπορεί από τον Αύγουστο του 2014.

Στη Λίβερπουλ βρίσκονται πλέον σε ρυθμούς του επαναληπτικού ημιτελικού του Λιγκ Καπ εναντία στη Τσέλσι. Οι «Ρεντς» ταξιδεύουν την Τρίτη στο Λονδίνο με στόχο την πρόκριση στο τελικό της διοργάνωσης.

Επιμέλεια: Αντώνης Χαϊκάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x