Ισπανία

Ο Χεράρδο Μαρτίνο στην Μπαρτσελόνα!

Σε συμφωνία με τον Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο ήρθε η Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών!

Η Μπαρτσελόνα έχει προπονητή!

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ οι Καταλανοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Χεράρδο "Τάτα" Μαρτίνο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να καλύψει το κενό μετά την αποχώρηση του Τίτο Βιλανόβα!

Οι διαπραγματεύσεις που είχαν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα με τον Αργεντινό τεχνικό είχαν θετική κατάληξη το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, με τον Αργεντινό τεχνικό να αναχωρεί άμεσα για την Ισπανία και την Βαρκελώνη προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο και θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο πρώην τεχνικός της Νιούελς Ολντ Μπόις θα έχει βοηθούς του, τους Έλβιο Παολαρόσο και Χόρχε Παουτάσο, με τους οποίους συνεργάζεται σε κάθε ομάδα που αναλαμβάνει.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ισπανικές ιστοσελίδες δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, στην οποία θα γίνονται γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες.

Για τον Μαρτίνο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος -κατά πολλούς- εισηγήθηκε στη διοίκηση της ομάδας της Βαρκελώνης την συμφωνία μαζί του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x