Πόλο

Ο Τοράκης θα παίξει στο Παγκόσμιο και μιλάει στο WaterPoloLive

Ο Γιώργος Τοράκης πανηγύρισε την πρόκριση της Εθνικής Καναδά στο Παγκόσμιο του Καζάν, αφού μετά την επιβλητική νίκη επί της Αργεντινής στον ημιτελικό με 17-3, ήρθε και το 8-6 επί της Βραζιλίας.

άλιστα τόσο η ανδρική ομάδα όσο κι η γυναικεία φιλοξενήθηκε από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Στίβεν Χάρπερ, στο περιθώριο των κρίσιμων αγώνων που έδωσαν στο Μάρκαμ του Οντάριο.

«Μας έδωσε συγχαρητήρια και μας είπε ότι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στους Παναμερικανικούς Αγώνες για να πάρουμε την πρόκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Τοράκης στο WaterPoloLive και συνέχισε αναφερόμενος στο πώς θα νιώσει που θα βρει φίλους και γνωστούς (αντιπάλους) στο Παγκόσμιο του Καζάν:
«Τα συναισθήματα θα είναι περίεργα, μια και βρω απέναντί μου φίλους και γνωστούς. Ανθρώπους που διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις. Επίσης περίεργο θα είναι που θα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας κι εγώ θα παίζω με το σκουφάκι του Καναδά. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα παίξω σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω τους στόχους, με την ομάδα που παίζω».

Η Εθνική του Καναδά φεύγει αύριο, Τρίτη, για την Ουγγαρία, για φιλικά προετοιμασίας αλλά και για το τουρνουά Volvo Cup, στο οποίο θα αγωνιστούν η οικοδέσποινα – παγκόσμια πρωταθλήτρια – Ουγγαρία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς κι η Κροατία.

Θα ακολουθήσει μια 10ήμερη άδεια στην Ελλάδα και τον Μάρτιο θα παίξει με τον Καναδά στο Ιντερκοντινέταλ Καπ, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Πηγή: Waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x