Gossip

Ο Χάμες χαλάρωσε και σκέφτηκε στην Ίμπιζα (pics)

Στην Ίμπιζα χαλαρώνει ο Χάμες Ροντρίγκες, λίγο πριν τον τελικό του Champions League και τις εξελίξεις για το μέλλον του.

Λίγες στιγμές χαλάρωσης στην ‘Ιμπιζα απήλαυσε ο Χάμες Ροντρίγκες, εκμεταλλευόμενος το ολιγοήμερο ρεπό που έδωσε ο Ζιντάν στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ως δώρο για την κατάκτηση του 33ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας.

Ο Κολομβιανός πήρε τους φίλους του και πήγε μέχρι το φημισμένο νησί για να ηρεμήσει και να σκεφτεί τα επόμενα βήματά του. Μένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ, κόντρα στη Γιουβέντους και ο Χάμες ίσως να μην έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης παίζοντας. Ήδη βέβαια έχει επιστρέψει από τις διακοπές τους, αφού σήμερα είναι προγραμματισμένη προπόνηση για να ξεκινήσει η προετοιμασία γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει να δει όλο το ρόστερ του για να αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιήσει. Η επιστροφή του Μπέιλ, το επίπεδο του Ίσκο, η εκρηκτική απόδοση του Ασένσιο, ίσως αφήσουν στον πάγκο τον Χάμες, που σύντομα είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν για τους «μερένχες».

Που θα τον βρει το μέλλον; Ο Μουρίνιο θα ήθελε πολύ να γίνει το «Ολντ Τράφορντ» το νέο σπιτικό του Χάμες. Ο χρόνος θα δείξει.

inner

inner

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x