Γενικά

«Ο Ζέεντορφ προπονητής της Μίλαν; Δεν ξέρουμε κάτι»

Οι φήμες που θέλουν τον Κλάρενς Ζέεντορφ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν δεν απασχολούν τη διοίκηση της Μποταφόγκο, τόνισε ο Τεχνικός Διευθυντής, Σίντνεϊ Λουρέιρο.

Το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Μίλαν μοιάζει δυσοίωνο. Από τις πληροφορίες που φτάνουν από το Μιλάνο γίνεται σαφές πως οι δύο πλευρές οδηγούνται σε… διαζύγιο. Αυτό σημαίνει πως οι «ροσονέρι» είναι σε αναζήτηση του διαδόχου του Ιταλού τεχνικού, με πολλά ονόματα να έχουν ακουστεί. Ένα από αυτά είναι του Κλάρενς Ζέεντορφ.

Ο Ολλανδός μέσος αγωνίζεται στη Βραζιλία με τα χρώματα της Μποταφόγκο και μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από όσα δήλωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Σίντνεϊ Λουρέιρο, μιλώντας με δημοσιογράφους της «Gazzetta dello sport».

«Ο Ζέεντορφ έχει συμβόλαιο με τη Μποταφόγκο μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Μέχρι τότε θα είναι παίκτης μας. Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω, ο Κλάρενς προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Όσα ακούγονται περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν, δεν έχουν φτάσει μέχρι εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Λουρέιρο.

Αν η διοίκηση της Μίλαν αποφασίσει να δώσει τα… κλειδιά των αποδυτηρίων στον Ολλανδό, θα πρέπει να μιλήσει με την αντίστοιχη της Μποταφόγκο. Κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει, όπως αποκαλύπτει ο Λουρέιρο. «Δεν μας έχει μιλήσει κανείς για αυτό το ενδεχόμενο. Αλλά θεωρώ πως στην υπόθεση αυτή δεν εμπλέκεται η Μποταφόγκο. Θα πρέπει οι Ιταλοί να μιλήσουν με τον Ζέεντορφ, πρώτα. Και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ακόμα δεν έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στη Μίλαν και τον ποδοσφαιριστή μας. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ο Κλάρενς θα μας είχε ενημερώσει», σημείωσε ο Σίντνεϊ Λουρέιρο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x