Champions League

Ο Ζέκα «κατασκοπεύει» τον Ολυμπιακό

Ο Ζέκα μίλησε στην A Bola και τους συμπατριώτες του αναλύοντας το παιχνίδι του Ολυμπιακού, τα ατού και τις αδυναμίες του, εν όψει του αποψινού αγώνα της Μπενφίκα στο «Καραϊσκάκη».

Χρέη… κατασκόπου για τους συμπατριώτες του εκτέλεσε ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην A Bola για τον Ολυμπιακό αποκρυπτογραφώντας τον αποψινό αντίπαλο της Μπενφίκα για το Champions League.

«Η Μπενφίκα θα πρέπει να πιέσει τον Ολυμπιακό από το ξεκίνημα. Έχουν περισσότερο επιθετικογενείς παίκτες και δεν γυρίζουν γρήγορα στην άμυνα όταν χάνουν την μπάλα. Θα πρέπει όμως και η Μπενφίκα να βγαίνει γρήγορα στην κόντρα, όπως έκανε πέρσι», τόνισε.

«Αν η Μπενφίκα αφήσει τον Ολυμπιακό να παίξει, θα είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί έχει καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία στη Λισαβόνα και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός είναι ισχυρότερος στην έδρα του και παίρνει ώθηση από τον κόσμο του. Πάντως με εντυπωσίασε στο πρώτο παιχνίδι, γιατί δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και δεν επέτρεψε στην Μπενφίκα να κάνει το παιχνίδι της», πρόσθεσε.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ανέλυσε όλες τις γραμμές του Ολυμπιακού. «Οι αμυντικοί του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν προβλήματα απέναντι σε ισχυρότερες ομάδες. Αυτό είναι το πιο αδύνατο σημείο της ομάδας. Ο Σαλίνο είναι γνωστός παίκτης. Ο Χολέμπας είναι καλύτερος επιθετικά παρά αμυντικά. Η μεσαία γραμμή είναι καλά οργανωμένη και στην επίθεση έχουν σπουδαίους παίκτες, γρήγορους αλλά και τεχνίτες. Ο Μήτρογλου είναι σπουδαίος παίκτης, εξαιρετικός σέντερ φορ, επικίνδυνος, δυνατός και με καλή τεχνική. Ο Ολυμπιακός έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ελλάδα και συνεπώς την ευχέρεια να αποκτά μεγάλους παίκτες που κάνουν τη διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x