Ισπανία

Ο Ζιζού «παρασημοφορεί» τον Ρονάλντο

Ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα χαρακτήρισε ο Ζινεντίν Ζιντάν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος - σύμφωνα με τον θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου- μπορεί να διαπρέψει και στο Μουντιάλ.

Πλήθος σπουδαίων ποδοσφαιριστών έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως είναι λίγοι εκείνοι που συνέδεσαν το όνομα τους με την ιστορία του συλλόγου.

Ένας εξ’ αυτών είναι και ο σπουδαίος Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος πρώην ηγέτης της «βασίλισσας», με τα κατορθώματα του στην Μαδρίτη, έχει εξασφαλίσει το δικαίωμα να είναι ο πλέον ειδικός στην αξιολόγηση των νέων μεγάλων αστεριών, των «μερένχες».

Στον Ζιντάν, σαν βοηθός του Αντσελότι πλέον, ζητήθηκε από Μέσο της Ίνδιας, να πει την άποψη του για το τωρινό μεγάλο αστέρι της Ρεάλ, τον Κριστίανο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, μαζί με την… παρέα του, θα κληθεί να οδηγήσει τους τον σύλλογο της Μαδρίτης στην κατάκτηση του 10ου Champions League της ιστορίας του και ο «Ζιζού» εξήγησε γιατί θα το πετύχει:

«Ο Ρονάλντο είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. Ακόμη και στις προπονήσεις φαίνεται πως είναι μια ποδοσφαιρική ιδιοφυία», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος και συνέχισε:

«Πιστεύω πως ακόμη και την Πορτογαλία μπορεί να την οδηγήσει σε μία διάκριση, στο Μουντιάλ. Είναι απίστευτα αυτά που έχει καταφέρει με την Ρεάλ».

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x