TV

Οι 10 πιο βαρβάτες στιγμές της 5ης σεζόν του Game of Thrones

Μετράμε αντίστροφα από το νούμερο 10 μέχρι την κορυφή.

Άλλη μία σεζόν του Game of Thrones τελείωσε και εμείς καθόμαστε και μετράμε τις απώλειες. Η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος μέχρι και το έβδομο επεισόδιο γκρίνιαζε. Η πλοκή είναι αργή, τίποτα σημαντικό δεν έχει συμβεί, πάει και το Game of Thrones έγινε σαπουνόπερα.

Τα τρία τελευταία επεισόδια όμως μας αντάμειψαν για την υπομονή μας με εντελώς διαφορετικό τρόπο το καθένα.

Εμείς κάτσαμε και επιλέξαμε τις πιο βαρβάτες στιγμές της 5ης σεζόν και δυσκολευτήκαμε πολύ. Κι αυτό γιατί αφήσαμε πολλά απ’ έξω. Για να τα λέμε όλα μόνο και μόνο από το φινάλε θα είχαμε αρκετό υλικό, αλλά προτιμήσαμε να απλωθούμε σε όλα τα επεισόδια.

Πάμε λοιπόν στην αντίστροφη μέτρηση από το νούμερο δέκα μέχρι και την κορυφή.

10) Ο θάνατος του Μπάρισταν Σέλμι


inner

Ήταν από τους πιο ξηγημένους τύπους που κυκλοφορούσαν στα Επτά Βασίλεια. Αυτό που έβλεπες ήταν αυτός που έπαιρνες. Πιστός, ειλικρινής και άλλα τέτοια. Στο σύμπαν του Game of Thrones κάτι τέτοιοι χαρακτήρες δεν αντέχουν για πολύ. Και πέθανε κάνοντας αυτό που έκανε πάντα. Το καθήκον του.

9) Ο Τζον Σνόου εκτελεί τον Γιάνος Σλιντ


inner

Μία από τις πρώτες δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Τζον Σνόου ως διοικητής της νυχτερινής φρουράς ήταν η άρνηση του Γιάνος Σλιντ να ακολουθήσει τις εντολές του. Και ενώ ο ασχήμοφατσας και αχώνευτος Σλιντ μετάνιωσε και ζήτησε συγνώμη, ο Σνόου έκανε αυτό που έπρεπε. Του πήρε το κεφάλι για να πάρουν οι υπόλοιποι το μάθημα τους. Που δεν το πήραν τελικά αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα.

8) Ο βιασμός της Σάνσα


inner

Η Σάνσα είναι ίσως η πιο άτυχη κοπέλα που κυκλοφορεί στο Γουέστερος. Και αυτό γιατί πέφτει από μαλάκα σε ακόμα μεγαλύτερο μαλάκα. Στα χέρια του Ράμσεϊ Μπόλτον η μεγαλύτερη κόρη Σταρκ, γνωρίζει την ταπείνωση και τον εξευτελισμό σε μία από τις πιο δύσκολες για παρακολούθηση σκηνές του πέμτου κύκλου.

7) Η πρώτη συνάντηση της Ντενέρις με τον Τίριον


inner

Μπορεί να μην βλέπουμε τίποτα το συνταρακτικό, αλλά μόνο και μόνη η ένωση δύο εκ των σημαντικότερων χαρακτήρων της σειράς αποτελεί από μόνη της γεγονός. Τι πάει να πει γιατί; Γιατί στα βιβλία δεν έχουν συναντηθεί ακόμα!

6) Η Ντενέρις καβαλάει για πρώτη φορά τον Ντρόγκον


inner

Το πέσιμο που τρώει η Ντενέρις και η φρουρά της από τους Γιούς της Άρπυιας είναι τέτοιο που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια διαφυγής. Σε κανονικές συνθήκες. Γιατί αν είσαι η μάνα των δράκων η φάση αλλάζει εντελώς. Ο Ντρόγκον εμφανίζεται στην αρένα, καίει κώλους και φορτώνει τη Ντενέρις στην πλάτη σε μία εντυπωσιακή έξοδο. Και η μυθολογία των Ταργκάρυεν που καβαλάνε δράκους αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Δείτε τις υπόλοιπες θέσεις μέχρι και την κορυφή εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x