TV

Οι 10 πιο βαρβάτες στιγμές του Game of Thrones

Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές από τις τέσσερις πρώτες σεζόν.

Κάθε καλοκαίρι εκεί στις αρχές του Ιουνίου, σκεφτόμαστε πως στο διάολο θα περάσουν δέκα μήνες και θα ξαναρχίσει το Game of Thrones.

Και επειδή ο χρόνος συνήθως κυλάει, πάντα έρχεται ο Απρίλης. Όπως ήρθε και τώρα και την Κυριακή το βράδυ η πέμπτη σεζόν κάνει πρεμιέρα στην Αμερική και ταυτόχρονα και στην Ελλάδα μέσως της Nova.

Έχουμε μπει λοιπόν στο κλίμα και με αυτές τις 10 βαρβάτες στιγμές από τις τέσσερις σεζόν της σειράς, καλωσορίζουμε και πάλι το Game of Thrones.

Προφανώς και ακολουθούν spoiler για όσους δεν έχουν δει τη σειρά.

Μην νευριάζετε τον Καλ Ντρόγκο


Έχουμε δει θανάτους και θανάτους στη διάρκεια των τεσσάρων κύκλων της σειράς. Αυτός όμως κερδίζει άξια μία θέση στην κορυφή της κατηγορίας «θα σου ρίξω το πέναλτι σε εκείνη τη γωνία και δεν θα μπορέσεις να το πιάσεις». Ένας από τους Ντοθράκι τολμάει να αμφισβητήσει την Καλίσι και αφήνει αιχμές για τον Ντρόγκο. Μπροστά στον Ντρόγκο.



Το χρυσό «στέμμα» του Βισέρις


Ο Βισέρις ήταν από τέτοιο είδος υπερφίαλου παπάρα που δεν μπορείς να τον σκοτώσεις με απλό τρόπο. Πρέπει να το κάνεις grande. Χρειάζεται δημιουργικότητα αντίστοιχη με τα τεράστια επίπεδα παπαροσύνης του.



Η μάχη του Blackwater


Το ένατο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου είναι μαζί με το περσίνο στο τείχος τα μοναδικά της σειράς μέχρι σήμερα που εστιάζουν σε μία μόνο τοποθεσία χωρίς να πηγαίνουν από εδώ και από εκεί. Η μάχη είναι μεγαλειώδης και τα κόλπα του Τίριον είναι φινετσάτα και φλογερά.



Η σκηνή με το χέρι του Τζέιμι


Ο ιππότης πάνω στο άλογο. Ο βασιλοκτόνος. Το ξανθό αγόρι. Ο καλύτερος μαχητής των επτά βασιλείων. Ο πιο άριστος ξιφομάχος. Όλα αυτά μέχρι το τρίτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν. Γιατί πως θα συνεχίσει να είσαι όλα τα παραπάνω χωρίς το καλό σου χέρι;



Η γέννηση των δράκων


Εκεί που λες πάει τρελάθηκε η Ντενέρις που μπαίνει στη φωτιά, γιατί συνήθως αυτό παθαίνει όποιος λέει «θα μπω μέσα στη φωτιά και θα είμαι εντάξει», βγαίνει την επόμενη ημέρα κυρία και με κάτι γλυκά δρακάκια γύρω της. Βέβαια τα δρακάκια θα αργήσουν να μεγαλώσουν και μέχρι τότε δεν είναι πιο χρήσιμα από ότι είναι τα καναρίνια αλλά και πάλι. Το να έχεις δράκο ποτέ δεν έφυγε από τη μόδα.

inner


Δείτε τις υπόλοιπες βαρβάτες στιγμές του Game of Thrones εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x