Europa League

«Οι 2.000 Παναθηναϊκοί είναι σαν 35.000 Ολλανδούς»

Οι πολυπληθέστεροι φίλοι της Αϊντχόφεν δεν μπορούν να συγκριθούν με τους απίστευτους 2.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στην αναμέτρηση, όπως τόνισε ο Νταβίντ Μέντες.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει restart στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, όμως δεν θα είναι μόνος του.

Οι «πράσινοι» θα έχουν τη στήριξη από 2.000 οπαδούς τους οι οποίοι θα κάνουν… απόβαση στο «Philips Stadium» και θα προσπαθήσουν να καλύψουν με τη φωνή τους, τους πολυπληθέστερους Ολλανδούς.

Γι’ αυτό πάντως είναι σίγουρος ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων», Νταβίντ Μέντες, ο οποίος βέβαια έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού.

Ο Ολλανδός μέσος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, δηλώνοντας σίγουρος πως οι 2.000 «πράσινοι» θα κάνουν περισσότερο θόρυβο από τους 35.000 οπαδούς της Αϊντχόφεν. Μάλιστα, μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα, το οποίο θα γνωρίσουν την Πέμπτη και οι συμπατριώτες του.

«Τα γήπεδα στη νότια Ευρώπη δίνουν ένα πολύ ξεχωριστό συναίσθημα στον ποδοσφαιριστή. Πυροτεχνήματα, απίστευτο θόρυβος, οπαδοί που σχεδόν σε λατρεύουν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ιδιαιτέρως έντονο, κάτι που θα γνωρίσουν και οι παίκτες της PSV» είπε αρχικά.

Συνέχισε, λέγοντας: «Στο γήπεδο θα υπάρχουν 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού. Θα κάνουν σίγουρα περισσότερο θόρυβο από τους 35 χιλιάδες φίλους της Αϊντχόφεν. Μπορώ να σας από αυτή τη στιγμή πως οι ποδοσφαιριστές της PSV θα δουν ένα καζάνι», ήταν τα λόγια του!

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x