Κώστας Νικολακόπουλος

Οι 20+3 που πάνε αύριο Αυστρία με τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναλύει στο sport-fm.gr τα δεδομένα στο ρόστερ του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής.

***«Πρώτη» λοιπόν του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν σήμερα κι αμέσως, αύριο, η ομάδα πετάει για την Αυστρία!

***Ποιοι θα πάνε για να ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι 23 ερυθρόλευκοι! Για την ακρίβεια 20 από την πρώτη ομάδα κι άλλα 3 παιδιά από τη Β ομάδα, που θέλει να τα δει ο Μάρκο Σίλβα.

***Είναι μία ενδεκάδα με Καπίνο, Φιγκέϊρας, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Κασάμι, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Πάρντο, Ιντέγε και Σεμπά και άλλη μία ενδεκάδα με Χουτεσιώτη, Μπέρτο, Γούτα, Βούρο, Τσιμίκα, Ρέτσο, Ανδρούτσο, Τσόρι, Γιαννιώτα, Πουλίδο, Ολαϊτάν, συν τον Μανθάτη. Ο Μανθάτης, ο Ρέτσος κι ο Ανδρούτσος είναι τα τρία παιδιά της Β ομάδας.

***Από την ερχόμενη Κυριακή θα ενσωματωθούν στην αποστολή οι διεθνείς, που έχουν πάρει άδεια εξτρά μία εβδομάδα: Ντα Κόστα, Ζντιέλαρ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς. Επιπλέον, λίγο πιο μετά ακολουθεί ο Ντουρμάζ. Εκτός προετοιμασίας θα μείνει ο τραυματίας Ομάρ.

***Σε σχέση με την περασμένη σεζόν δεν θα είναι στην ομάδα οι Σαλίνο, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ, Κολοβός και λογικά κι ο Ρομπέρτο, που θα γυρίσει στην Ισπανία, για να παίξει στην Εσπανιόλ. Τους αντικαθιστούν οι Φιγκέϊρας, Μπέρτος, Γούτας, Μανιάτης, Γιαννιώτας, Ολαϊτάν, ενώ επίκειται απόκτηση γκολκίπερ.

***Για το κυρίως πιάτο των μεταγραφών έχουμε πολύ δρόμο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x