Stoiximan Super League

Οι 20 του Ατρόμητου, χωρίς Ούμπιντες

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Σαράγεβο για το ματς των προκριματικών του Europa League κόντρα στην τοπική ομάδα ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Οριστική η απουσία του Ούμπιντες.

Οριστικά χωρίς τον Χαβιέ Ούμπιντες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στη Σεράγεβο.

Ο 32χρονος επιθετικός δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του στο παιχνίδι και έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τον Θεολόγου –σύσπαση στον προσαγωγό- και τους Εγκουέμ και Λημνιό.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ατρόμητου είναι οι : Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Νάστος, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Τάτος, Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φάμπιο, Παπασπύρος.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με προορισμό την πρωτεύουσα της Βοσνίας με πτήση τσάρτερ στις 12.30. Η προπόνηση των «μπλε» στη Βοσνία θα γίνει στις 20.30 (ώρα Ελλάδας) την Τετάρτη, ενώ στις 20.00 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Γιώργου Παράσχου και του αρχηγού Βαγγέλη Νάστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x