Κινηματογράφος

Οι 30 ταινίες που περιμένουμε πως και πως το 2015

Το 2015 αναμένεται να είναι μία από τις πιο κερδοφόρες κινηματογραφικές χρονιές. Μόνο και μόνο οι παρουσίες των Avengers και του Star Wars είναι ικανές να σπάσουν ταμεία & να δημιουργήσουν νέα ρεκόρ.

Έχουμε όμως πάρα μα πάρα πολλά να περιμένουμε. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις 30 ταινίες που μας δημιουργούν φέτος το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σας τις παρουσιάζουμε.

BIRDMAN


Πρωταγωνιστούν: Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone

Το Birdman μιλάει για την κάτω βόλτα της καριέρας ενός ηθοποιού που στο παρελθόν είχε γίνει διάσημος για το ρόλο τους ως σούπερ-ήρωας. Ο Μάικλ Κίτον παραδίδει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του και σύμφωνα με πολλούς η ταινία του Αλεχάντρο Ιναρίτου πάει φουλ για πολλά όσκαρ.




FOXCATCHER


Πρωταγωνιστούν: Steve Carell, Channing Tatum, Mark Ruffalo

Ο σκηνοθέτης των Capote και Moneyball μας παρουσιάζει έναν αγνώριστο Στιβ Καρέλ στο ρόλο ενός μισό-τρελου εκατομμυριούχου που έχει εμμονή με το wrestling.




AMERICAN SNIPER


Πρωταγωνιστούν: Bradley Cooper, Sienna Miller, Max Charles

Μετά το Jersey Boys που θεωρήθηκε πισωγύρισμα, ο Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει στη γνωστή του φόρμα με την ιστορία ενός από τους πιο θανατηφόρους ελεύθερους σκοπευτές, του Κρις Κάιλ. Η ταινία βασίζεται στην αυτοβιογραφία του.




WHIPLASH


Πρωταγωνιστούν: Miles Teller, JK Simmons, Paul Reaser

Στα χαρτιά η ταινία μοιάζει απλά ως η κλασική ιστορία ενός νέου που ξεπερνά όλα τα εμπόδια για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του. Στην πραγματικότητα ο μαθητής της μουσικής σχολής αντιμετωπίζει έναν «παρανοϊκό» καθηγητή, σε μία από τις πιο δυνατές φετινές κινηματογραφικές εμπειρίες.




INHERENT VICE


Πρωταγωνιστούν: Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Reese Witherspoon

Κάθε ταινία του Paul Thomas Anderson (Boogie Nights, Magnolia, There Will Be Blood) αποτελεί κινηματογραφικό γεγονός από μόνη της. Το trailer όμως που μας θυμίζει κάτι από Μεγάλο Λεμπόφσκι στο πιο σκοτεινό του μας έχει κάνει ανυπόμονους εδώ και καιρό.




BLACKHAT


Πρωταγωνιστούν: Chris Hemsworth, Viola Davis, Tang Wei

Είναι η πρώτη ταινία του Μάικλ Μαν εδώ και έξι χρόνια και λογικά θα έχουμε κάτι καλό στα χέρια μας. Από την άλλη πόσο πιστευτός μπορεί να γίνει ο Chris Hemsworth στο ρόλο ενός διαβόητου χάκερ;




KNIGHT OF CUPS


Πρωταγωνιστούν: Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman

Η νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ βρίσκει τον Κρίστιαν Μπέιλ να χάνει τον εαυτό του στις καταχρήσεις και τη διασκέδαση και να προσπαθεί να τον ξαναβρεί.




IT FOLLOWS


Πρωταγωνιστούν: Maika Monroe, Keir Gilchrist, Daniel Zovatto

Έχουμε μεγάλες προσδοκίες γι αυτό το θρίλερ, που σύμφωνα με όσους το έχουν δει θα είναι το καλύτερο της χρονιάς. Άντε να πεταχτούμε από τη θέση μας λίγο.




FURIOUS 7


Πρωταγωνιστούν: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Tyrese, Dwayne “The Rock” Johnson, Jason Statham, Tony Jaa, Kurt Russell, Jordana Brewster, Ludacris.

Στο Furious 7 θα πάμε με γλυκόπικρη διάθεση. Θα δούμε για μία ακόμα φορά τον Paul Walker στον πιο διάσημο ρόλο του, αλλά από την άλλη ξέρουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά.



Δείτε και τις 30 ταινίες εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x