Stoiximan Super League

Οι 300 της Τρίπολης!

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου, ο Αστέρας Τρίπολης, αφού η διοίκηση εξασφάλισε 300 εισιτήρια.

Μετά από την παρθενική σεζόν του Αστέρα Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα, οι φίλοι των Αρκάδων, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και πάλι το γήπεδο της Λεωφόρου, την ερχόμενη Κυριακή.

Οι Αρκάδες ήρθαν σε συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με το «πράσινο» φως που τους άναψε το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσαν πως θα έχουν την στήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι θα κάνουν το ταξίδι Τρίπολη-Αθήνα για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, το βράδυ της 11ης Μαΐου.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«Εισιτήρια για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα διατίθενται την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στην μπουτίκ της ΠΑΕ από τις 10.00πμ έως τις 5.00μμ.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου εισιτήρια θα διατίθενται στο εκδοτήριο της θύρας 1 του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τις 10.00πμ έως τις 2.00μμ. και από τις 6.00μμ έως τις 9.00μμ στο ξενοδοχείο Divani Acropolis Palace στην Αθήνα.

Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Με κάθε ταυτότητα ο φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως ένα (1) εισιτήριο.

Η μετακίνηση προς το γήπεδο θα γίνει ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ και για την είσοδο στο γήπεδο θα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Αξία εισιτηρίου 20€».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x