Τένις

Οι 4 κορυφαίες του Wimbledon

Συμπληρώθηκε το παζλ των ημιτελικών, με το όνομα της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, περσινής φιναλίστ του τελικού να ξεχωρίζει.

Τα προημιτελικά των γυναικών στο φετινό Wimbledon ολοκληρώθηκαν και βγήκαν οι τέσσερις κορυφαίες που θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό.

Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα ξεπέρασε σε τρία σετ το εμπόδιο της Να Λι και συμμετέχει στην τετράδα για δεύτερη σερί σεζόν. Αντίπαλός της η «τρελή» Σαμπίνε Λισίτσκι, η οποία μετά την σπουδαία νίκη της κόντρα στην Σερένα Γουίλιαμς, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκλείσει και την Κάια Κανέπι.

Το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών το αποτελούν οι Μαριόν Μπαρτολί και Κίρστεν Φλίπκενς. Η πρώτη -που είχε φτάσει στον τελικό του 2007- έκανε… το χρέος της κόντρα στην ανερχόμενη Αμερικανίδα, Σλόουν Στίβενς, ενώ η Βελγίδα πραγματοποίησε εξαιρετικά εμφάνιση και με ανατροπή, άφησε εκτός συνέχειας την Πέτρα Κβίτοβα, που είχε κατακτήσει το τρόπαιο το 2011!

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη, αφού την Τετάρτη είναι η σειρά των οκτώ ανδρών (Φερέρ-Ντελ Πότρο, Βερντάσκο-Μάρεϊ, Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ, Κούμποτ-Γιάνοβιτς) να δώσουν την «μάχη» τους για την τετράδα του τουρνουά.

Τα δύο ζευγάρια:

Ραντβάνσκα-Λισίτσκι
Μπαρτολί-Φλίπκενς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x