F1

Οι Ferrari και ο Νίκο

Οι δύο Ferrari εκμεταλλεύτηκαν τις… προσαρμογές της Mercedes στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών του Μπαχρέιν, αλλά ο Νίκο Ρόσμπεργκ και ο Λιούις Χάμιλτον επανήλθαν δριμύτεροι στο δεύτερο γύρο.

Μοιράστηκαν οι δύο πρώτοι γύροι ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Μπαχρέιν. Η Ferrari εκμεταλλεύτηκε τις προσαρμογές που έκαναν στα ελαστικά στον πρώτο γύρο οι δύο Mercedes και είδαν τον Κίμι Ραϊκόνεν και τον Σεμπάστιαν Φέτελ να κάνουν το 1-2, τη στιγμή που Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον περιορίστηκαν στη 15η και 16η θέση αντίστοιχα.

Όμως η παγκόσμια πρωταθλήτρια ξαπόστασε μόνο για λίγο και επανήλθε δριμύτερη στο δεύτερο γύρο που έγινε υπό το φως των προβολέων, όταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν ταχύτερος κατά 0,115 του Λιούις Χάμιλτον, με τις δύο Ferrari ακριβώς πίσω τους. Ενθαρρυντικά μηνύματα έστειλε η McLaren Honda κυρίως με τον Φερνάντο Αλόνσο δείχνοντας αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.

Το Σάββατο θα ακολουθήσει ο τρίτος γύρος ελεύθερων δοκιμών στις 15:00 και στις 18:00 αρχίζουν οι κατατακτήριες, ενώ την ίδια ώρα την Κυριακή θα γίνει ο τέταρτος αγώνας της σεζόν.

Δείτε τα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών

inner

Δείτε τα αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x