Γενικά

Οι αντίπαλοι Γκιώνη, Σγουρόπουλου στα προκριματικά του ιαπωνικού τουρνουά

Έναρξη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο πολύ δυνατό World Tour πινγκ πονγκ της Ιαπωνίας.

Το event της βαθμίδας Platinum, της κορυφαίας δηλαδή για τα επαμειβόμενα Οπεν της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, γίνεται στο Σαπόρο 12-16 Ιουνίου. Ανάμεσα σε σπουδαίους αθλητές από το παγκόσμιο στερέωμα βρίσκονται ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Γιάννης Σγουρόπουλος και θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι μπορούν παραπάνω μέσα από αξιόλογες εμφανίσεις.

Τη Δευτέρα, έμαθαν τους αντιπάλους τους στα προκριματικά και ξέρουν ότι ακόμα και το να προχωρήσουν μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα είναι κάτι πολύ δύσκολο. Οι κορυφαίοι εκπρόσωποί μας θα τεστάρουν την κατάστασή τους λίγες ημέρες πριν από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ και στον πάγκο θα έχουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Βατσακλή.

Ο Γκιώνης και ο προπονητής του ταξίδεψαν από την Αθήνα κι έφτασαν την Τρίτη στην ιαπωνική πόλη ύστερα από κουραστικό ταξίδι 16 ωρών.

Στο απλό ανδρών θα γίνουν τρεις προκριματικοί γύροι. Το ταμπλό αρχίζει από τους «128». Ο Γκιώνης έχει bye στον πρώτο γύρο και στους «64» θα συναντήσει είτε τον Σλοβάκο Σάμουελ Καλούζνι, είτε τον Βανγκ Βέι Πενγκ από την κινεζική Ταϊπέι. Ο αγώνας του πρωταθλητή μας είναι προγραμματισμένος για τις 09:40 ώρα Ελλάδας.

Ο Σγουρόπουλος κληρώθηκε στον πρώτο γύρο με τον Ιάπωνα Κοχέι Σάμπε.

Το ελληνικό δίδυμο θα κυνηγήσει κάτι ουσιαστικό και στον προκριματικό γύρο του διπλού. Την Πέμπτη στις 05:40 Ελλάδας οι Γκιώνης/Σγουρόπουλος θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Κορεάτες Κιμ Μπανγκγέον/Κιμ Μινχέοκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x