Τεχνολογία

Οι ανεξάρτητες ομάδες παραγωγής ενδιαφέρονται για το Wii U της Nintendo

Περισσότεροι από 1000 indie developers και studios έχουν ως τώρα δείξει ενδιαφέρον για την ανάπτυξη τίτλων για το Wii U, σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος business development της Nintendo.

Περισσότεροι από 1000 indie developers και studios έχουν ως τώρα δείξει ενδιαφέρον για την ανάπτυξη τίτλων για το Wii U, σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος business development της Nintendo Dan Adelman.

«Είναι περισσότεροι από 1000 και τη στιγμή που μιλάμε ίσως να έχουν ξεπεράσει τους 2.000. Η εμπειρία τους ποικίλει. Μερικοί από αυτούς εγκατέλειψαν πρόσφατα τη δουλειά τους σε μεγάλους publishers και έχουν δημιουργήσει τη δική τους εταιρεία ή είναι ανεξάρτητοι εδώ και καιρό», σημείωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος.

«Υπάρχουν ακόμα και μαθητές του Λυκείου οι οποίοι σκέφτονται να ασχοληθούν με την ανάπτυξη παιχνιδιών και θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα. Εμείς θέλουμε να τους υποστηρίξουμε όλους και η φιλοσοφία μας είναι ότι εσείς μπορείτε να φτιάξετε ένα παιχνίδι στα συστήματά μας, εμείς θα βρούμε τον τρόπο για να το πραγματοποιήσετε», είπε ο Adelman, o οποίος πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει επίσης ότι έως το τέλος του 2013 αναμένονται 20 - 30 νέα indie games για το Wii U.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x