Γενικά

Οι αστέρες νίκησαν τα «δεύτερα» (video)

Παίζοντας με τους βασικούς απέναντι στα «δεύτερα» της Κροατίας, η Αργεντινή επικράτησε 2-1 σε φιλικό που έγινε στο «Άπτον Παρκ» του Λονδίνου. Επιστροφή Τέβες μετά από τρία χρόνια.

Η Αργεντινή επικράτησε στο «Άπτον Παρκ» του Λονδίνου 2-1 της νεανικής Κροατίας, που προφύλαξε παίκτες εν όψει του ματς των προκριματικών με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2016. Την ώρα που ο Χεράρδο Μαρτίνο παρέταξε ό,τι καλύτερο είχε στη διάθεσή του, ανάμεσά τους και τον Κάρλος Τέβες, που ξαναφόρεσε το εθνόσημο μετά από τρία χρόνια, ο Νίκο Κόβατς προτίμησε να κρατήσει τα «βαριά χαρτιά» του εκτός αγώνα.

Το σκορ άνοιξε ο Άνας Σαρμπίνι με όμορφο δεξί πλασέ στο 11’, ωστόσο στο 49’ το μακρινό σουτ του Κριστιάν Ανσάλντι κόντραρε στον Σέρχιο Αγουέρο και έφερε την ισοφάριση. Στο 57’ ο φορ της Σίτι κέρδισε πέναλτι από τον γκολκίπερ Λόβρε Κάλινιτς και ο Λιονέλ Μέσι από την άσπρη βούλα ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Κροατία (Κόβατς): Κάλινιτς (89’ Βάργκιτς), Βρσάλικο, Λέσκοβιτς (84’ Μίτροβιτς), Γεντβάι, Μπαντέλι, Σαρμπίνι (65’ Γιάγιαλο), Τσοπ (84’ Ρογκ), Μίλιτς (71’ Τόμετσακ), Κόβατσιτς (46’ Χαλίλοβιτς), Άντολιτς, Λέοβατς.

Αργεντινή (Μαρτίνο): Ρομέρο, Βεργίνι, Ανσάλντι (77’ Σίλβα), Σαμπαλέτα, Ντι Μαρία (76’ Λαμέλα), Πέρες, Μέσι, Αγουέρο (62’ Τέβες), Μασεράνο, Φάτσιο, Μπανέγα (71’ Περέιρα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x