Γ' Εθνική

Οι δοκιμές του Δέλλα

Έτοιμος να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνες του Κυπέλλου με τον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ παρουσιάζεται ο Τραϊανός Δέλλας. Ατομικό ξανά ο Κορδέρο.

Το γεγονός πως ο Μιγκέλ Κορδέρο δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα στην ΑΕΚ ανάγκασε τον Τραϊανό Δέλλα να δοκιμάσει ορισμένα πρόσωπα εν όψει του προσεχούς αγώνα με τον Άγιο Νικόλαο για το Κύπελλο Γ' Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 την «Ένωση», χρησιμοποιώντας από την αρχή τους Μπρούνο Τσιρίλο και Δημήτρη Ανάγκολου.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία αναμένεται να υπερασπιστεί ο Βούρας, με αμυντικούς - από δεξιά προς αριστερά - τους Αργυρίου, Τσιρίλο, Σταθάκη και Πεταυράκη. Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Ρόβας, με τους Γεωργέα και Ανάκογλου να είναι εσωτερικοί μέσοι. Το επιθετικό δίδυμο, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο «Κολοσσός» θα αποτελέσουν ο Μπρέσεβιτς και ο Ντακόλ.

Στην σημερινή προπόνηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη φυσική κατάσταση, με τους παίκτες να παίζουν για λίγα δίτερμα.

Εκτός από τον Κορδέρο, ατομικό ακολούθησαν οι Ορέστης Παληαρούτας και Αινείας Καλογέρης. Η προπόνηση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στις 15.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x