Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Οι δύσκολες εποχές απαιτούν και δύσκολες αποφάσεις

Η αλήθεια είναι ότι προετοιμαζόμαστε για ένα σενάριο που θα έχει πολλή μπάλα μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ωστόσο, είναι κάτι που δύσκολα μπορεί ν' αποτυπώσει κανείς σε σχέδιο σε ένα χαρτί.

Μόνο όταν η δράση επιστρέψει και η μπάλα τσουλήσει ξανά στο χορτάρι θα καταφέρουμε να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα κυλήσουν τα πράγματα για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, αν και είναι μια ευκαιρία σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις να δοκιμαστεί κάτι που ούτως ή άλλως θα γινόταν ενόψει του Μουντιάλ του 2022...

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Είναι λογικό να γίνεται τις τελευταίες ημέρες πολύ μεγάλη κουβέντα για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, το πότε θα γίνει, το πότε θα διεξαχθούν οι τελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν και όλα αυτά κάνουν μια χρονιά να χρειάζεται μεγάλη προσαρμογή σε αρκετά κομμάτια.

Όλο αυτό που ζούμε, όχι μονάχα φυσικά το θέμα του ποδοσφαίρου αλλά και της ίδιας της ζωής και της πανδημίας, είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει και δεν είναι μονάχα ότι έχουν σταματήσει τα πρωταθλήματα, αλλά και τα πάντα που αφορούν την φυσιολογική ζωή και τις συνθήκες διαβίωσης.

Η αλήθεια είναι ότι προετοιμαζόμαστε για ένα σενάριο που θα έχει πολλή μπάλα μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ωστόσο, είναι κάτι που δύσκολα μπορεί ν' αποτυπώσει κανείς σε σχέδιο σε ένα χαρτί και μόνο όταν ξεκινήσουν πάλι τα παιχνίδια θα το δούμε πως θα εξελιχθεί μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x