Κώστας Νικολακόπουλος

Οι εφτά αποβολές (2 του Ολυμπιακού!) πριν από παιχνίδια του ΠΑΟΚ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr μία επισήμανση που αφορά (και) τον Ολυμπιακό πριν τα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ. Και θέτει κι ένα ερώτημα…

• Δεν το λες και…ρέντα: ο Ολυμπιακός χάνει ένα βασικό του παίκτη της άμυνας πριν από κάθε παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα!

• Ένα ματς πριν το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ του α΄ γύρου είχε αποβληθει ο Ρέτσος (στη Νέα Σμύρνη) κι ο Ολυμπιακός είχε ξεμείνει από αριστερό μπακ, αφού ήταν τότε τραυματίας ο Ντε Λα Μπέγια κι εκείνο το δίμηνο κάλυπτε τη θέση του ο Ρέτσος, αφού δεν είχε έρθει ο Σισοκό. Κι έτσι είχε παίξει με αριστερό μπακ τον…Βιάνα, που μάλιστα έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, αφού δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην θέση.

• Τώρα, ένα ματς πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το β΄ γύρο του πρωταθλήματος αποβλήθηκε ο Ντα Κόστα (στο Περιστέρι) κι ο Ολυμπιακός έχασε τους δυο από τους τρεις βασικούς του σέντερ μπακ, αφού είναι τραυματίας ο Βιάνα. Κι έτσι θα παίξει με τον Νο 4 στη σειρά στόπερ τον Ρέτσο.

• Άτυχες, όμως, έχουν φανεί στη φετινή σεζόν κι άλλες ομάδες, πριν από τους αγώνες τους με τον ΠΑΟΚ, αφού έχασαν με αποβολή παίκτες τους ακριβώς πριν παίξουν μαζί του.

• Ο Πανιώνιος έχασε τον Φούντα με αποβολή πριν τον αγώνα του με τον ΠΑΟΚ, η Ξάνθη έχασε τον Ντε Λούκας με αποβολή πριν τον αγώνα της με τον ΠΑΟΚ, ο Πλατανιάς έχασε τον Στανισάβλεβιτς με αποβολή πριν τον αγώνα του με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ηρακλής συναγωνίζεται στην ατυχία τον Ολυμπιακό: πριν το ΠΑΟΚ-Ηρακλής του α΄ γύρου είχε χάσει με αποβολή τον Λουκίνα και πριν το Ηρακλής-ΠΑΟΚ του β΄ γύρου είχε χάσει με αποβολή τον Σαραμαντά.

• Μιλάμε λοιπόν για κάτι που έγινε εφτά φορές, μέχρι τώρα φέτος. Πρόκειται για το ένα τέταρτο των αγώνων του ΠΑΟΚ, που συνολικά, με τον σημερινό, έχει 27 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (νοκ άουτ). Φαντάζομαι πως συμφωνούμε ότι το νούμερο δεν είναι μικρό.

• Να εξηγηθώ: εγώ δεν θα κάτσω να κάνω θεωρίες συνωμοσίας. Ούτε τα γράφω αυτά για να υπονοήσω το άλφα η, το βήτα, ότι γίνεται υπέρ του ΠΑΟΚ κλπ, κλπ. Τα γράφω για να καταδείξω κάτι άλλο: τι θα συνέβαινε και πώς θα είχε αντιμετωπιστεί από πολλούς το ίδιο φαινόμενο-αν δηλαδή στη θέση του ΠΑΟΚ ήταν ο Ολυμπιακός, ο δε ΠΑΟΚ αλλά και αρκετές ακόμη ομάδες έχαναν παίκτες τους με αποβολές ακριβώς παραμονές των αγώνων τους με τον Ολυμπιακό.

• Τότε θα ήταν…σκάνδαλο;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x