Champions League

Οι «εκλεκτοί» για τη Μαδρίτη!

Με 21 παίκτες θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο, για την 7η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Εκτός ο τραυματίας Ντουρμάζ, αλλά και ο Γιαννούλης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την εν Ελλάδι προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης την προσεχή Τετάρτη (26/11, 21:45), για την 7η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το πρωί της Δευτέρας (24/11) οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, από την οποία εκτός ήταν ο τραυματίας Τζίμι Ντουρμάζ, αλλά και ο Κώστας Γιαννούλης για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.

Το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» στην Ισπανία:

18:30 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλδερόν»
19:00 (τοπική ώρα) Προπόνηση Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλδερόν», η οποία θα είναι ανοιχτή για τα Μέσα, για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x