Go get it

Οι επιλογές στη ζωή ενός άντρα

Επιλογές. Μεγάλη λέξη, ειδικά στη ζωή ενός άντρα. Τα πάντα είναι θέμα επιλογών… σωστών επιλογών. Ένας άντρας που ξέρει τι θέλει δεν αφήνει τίποτα στη τύχη.

Επιλέγει για παράδειγμα προσεκτικά το αμάξι που οδηγεί αφού εδώ και χρόνια το αμάξι υποδηλώνει πολλά για τη προσωπικότητα ενός άντρα. Κάμπριο, τζιπ, οικογενειακό, αντίκα πολλές οι επιλογές για κάθε τύπο. Πληθώρα επιλογών και σε ότι αφορά τα μέρη που συχνάζει, την ομάδα που υποστηρίζει, τα χόμπυ του κ.α., όλα εκείνα δηλαδή τα στοιχεία της καθημερινότητας του που τον αντιπροσωπεύουν. Με τις επιλογές ενός άντρα στις γυναίκες ίσως, τα πράγματα ίσως να είναι λίγο πιο πολύπλοκα αλλά και εδώ υπάρχει η επιλογή καθώς τη γυναίκα που «κυκλοφορεί» ένας άνδρας την επιλέγει με κάποια κριτήρια είτε αντικειμενικά είτε υποκειμενικά. Ξανθιά, μελαχρινή, κοντή ή ψηλή, η γυναίκα μπορεί να απογειώσει ή να «γειώσει» την εικόνα ενός άντρα.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν επομένως ότι ένας άντρας είναι όλα όσα επιλέγει. Και η επιτυχία του, είτε η επαγγελματική είτε η προσωπική καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό αυτές. Το προσεγμένο στυλ του είναι αναμφισβήτητα μέσα στο top-5 των πραγμάτων που ένας άνδρας διαλέγει πολύ προσεκτικά για να επικοινωνήσει αυτό που θέλει και εν τέλει να εντυπωσιάσει. Το στυλ του συνθέτουν το ντύσιμο του το οποίο έχει να κάνει με το προσωπικό του γούστο αλλά και τα προϊόντα που επιλέγει να χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

Το παζλ της εξωτερικής εμφάνισης λοιπόν συμπληρώνουν και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης τα οποία δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση στη μεγάλη λίστα καθημερινών επιλογών που κάνει ένας άνδρας και εκεί δεν κάνει παζάρια. Για αυτό επιλέγει Gillette Fusion Proglide για ένα άνετο και τέλειο ξύρισμα ακόμα και στα δύσκολα σημεία. Το Gillette Fusion Proglide αφήνει το πρόσωπο μαλακό χωρίς ερεθισμούς και κάνει το ξύρισμα «παιχνιδάκι» . Ένα καθαρό και όμορφο πρόσωπο σε πάει ένα βήμα πιο μπροστά, επηρεάζει θετικά τις εντυπώσεις και φανερώνει έναν άντρα με αυτοπεποίθηση που δεν συμβιβάζεται.

Όπως ακριβώς και στο ξύρισμα, έτσι και στη ζωή o δυναμικός άντρας στοχεύει με ακρίβεια για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κάνει τις σωστές επιλογές και δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Ξεπερνά τα «ζόρικα» σημεία διαλέγοντας τους σωστούς «συμμάχους» όπως το Gillette Fusion Proglide.

«Go Get it» , για τον άντρα που θέλει να ξεχωρίζει σε... όλα του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x