Το εγκώμιο των φιλάθλων του Ολυμπιακού έπλεξαν τόσο ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτώκας όσο και εκ μέρους των παικτών οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Μάντζαρης με αφορμή τον κόσμο που βρέθηκε στο Σάο Πάολο για τα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» με την Πινιέιρος για το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είχαμε τόσο κόσμο δίπλα μας εδώ. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους καινούργιους μας παίκτες να καταλάβουν πόσο σημαντικό κλαμπ είναι ο Ολυμπιακός. Είδαν την υποστήριξη που είχαμε στην άλλη μεριά του πλανήτη και θα τους βοηθήσει λίγο στην προσαρμογή τους», είπε ο κόουτς των Πειραιωτών, ενώ από την πλευρά του αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, ανέφερε:

«Ηταν καταπληκτική η υποστήριξή τους. Σήμερα ήταν ακόμη περισσότεροι. Είναι φανταστικό να παίζεις στην άλλη άκρη της γης και να υπάρχουν Έλληνες και οπαδοί του Ολυμπιακού να υποστηρίζουν την ομάδα. Είναι αυτό που λέμε ότι όπου και να πάμε, πάντα οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μας ακολουθούν».

«Ξέρουμε ότι στο Σάο Πάολο υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες, οι οποίοι αγαπούν την Ελλάδα πάρα πολύ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι οι παίκτες και όλοι στην ομάδα χαρήκαμε πάρα πολύ από το πάθος που έδειξαν αλλά και το πόσο αγαπούν την πατρίδα και την ομάδα τους. Μείναμε έκπληκτοι από το πάθος που έδειξαν», σχολίασε ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Δεν υπάρχει κάποιο συναίσθημα από το να είσαι στην άλλη άκρη του κόσμου και να βλέπεις 300 άτομα να ζητωκραυγάζουν με σένα και να πανηγυρίζουν με κάθε καλάθι σου. Είμαστε πολύ συγκινημένοι, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και για αυτό κάνουμε ό,τι καλύτερο για να είναι υπερήφανοι για εμάς», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Σταύρος Κυριόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στο Σάο Πάολο είπε: «Για εμάς είναι μια μεγάλη χαρά που είμαστε παρόντες σε αυτά τα παιχνίδια. Παρόλο που είμαστε στην ξενιτιά και είμαστε Έλληνες δεύτερης και τρίτης γενιάς, αισθανόμαστε Έλληνες και θα δείτε πως θα εκφράσουμε αυτό το αίσθημα. Η Βραζιλία είναι μια καλή χώρα. Ο λαός είναι πολύ καλός και ταπεινός. Τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται έξω. Υπάρχει ανασφάλεια. Η επιτυχία του Ολυμπιακού μάς φέρνει τα καλύτερα αισθήματα. Μας φέρνει στη μνήμη και στην καρδιά πως είμαστε. Οι Έλληνες στην Ελλάδα να έχουν κουράγιο».

Δείτε το video

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ