Gossip

Οι ερωτοχτυπημένοι Σάντσεθ και Ρέγες στις Μαλδίβες (pics)

Ο Σέρχιο Σάντσεθ γιορτάζει την επέτειο δύο χρόνων γάμου με την Ελίζαμπεθ Ρέγες με ένα ταξίδι στις Μαλδίβες και οι δυο τους αντάλλαξαν μηνύματα αγάπης.

Δύο χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα Σέρχιο Σάντσεθ και Ελίζαμπεθ Ρέγες και οι δυο τους το γιορτάζουν με ένα ονειρεμένο ταξίδι στις Μαλδίβες. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού και το πανέμορφο μοντέλο αντάλλαξαν μηνύματα αγάπης.

«Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενο από το να περνάμε τα δύο χρόνια γάμου μας σε ένα τέτοιο μέρος. Πριν από δύο χρόνια ήταν η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου, όταν παντρευτήκαμε. Πέρασαν δύο χρόνια γεμάτα αλλαγές, αλλά πάντα μαζί σου. Χαρούμενη επέτειο, ζωή μου», έγραψε ο Σάντσεθ.



«Πριν δύο χρόνια με έκανες την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Σε ευχαριστώ που κάθε μέρα με κάνεις και πιο χαρούμενη, που μοιραζόμαστε τις χαρές, τις λύπες και τη ζωή μας χέρι-χέρι. Ποτέ δεν κουράζομαι να λέω πως είσαι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου και χάρη σε σένα γνώρισα την αληθινή αγάπη. Σε ευχαριστώ που είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος και σύζυγος. Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για τις υπόλοιπες μέρες της ζωής μου», έγραψε η Ελίζαμπεθ Ρέγες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x