Στίβος

Οι φιναλίστ σε 400 εμπόδια γυναικών και 400 ανδρών στο Βερολίνο

Με τις εκπλήξεις των αποκλεισμών των Σουζάνα Χεΐνοβα και Σάρα Πέντερσεν ολοκληρώθηκαν τα ημιτελικά στα 400 μέτρα με εμπόδια γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.

Η δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2016 έμειναν εκτός του τελικού του αγωνίσματος και δε θα βρίσκονται στην οκτάδα που θα διεκδικήσει τα μετάλλια το βράδυ της Παρασκευής.

Αυτό θα το κάνουν οι Άννα Ριζίκοβα, Λέα Σπρούνγκερ, Γεντισλέιντ Πεντρόσο, Ελιντιθ Ντόιλ, Μέγκαν Μπίσλεϊ, Βέρα Ριντάκοβα, Βικτόριγια Τκάτσουκ και Χάνε Κλάες.

Εκπλήξεις είχαμε και στα ημιτελικά των 400 μέτρων των ανδρών, με τον δύο φορές πρωταθλητή Ευρώπης, Πάβελ Μάσλακ, τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2016, Μάρτιν Ρούνεϊ, και τον Ντίλαν Μπορλέ να μένουν εκτός του τελικού της Παρασκευής και να δίνουν την ευκαιρία σε νέο «αίμα» να προσπαθήσει για τα μετάλλια.

inner

Αυτά θα τα διεκδικήσουν οι Μάθιου Χάντσον, Τζόναθαν Μπορλέ, Κάρστεν Γουάρχολμ, Λούκα Γιάνεζιτς, Κέβιν Μπορλέ, Κάρολ Ζαλέφσκι, Ρικάρντο Ντος Σάντος και Οσκαρ Ουσίγιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x