TV

Οι καλύτερες στιγμές του Game of Thrones μέχρι σήμερα

Το Game of Thrones είναι σίγουρα από τις σειρές που έχουν γράψει ήδη ιστορία και θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια.

Η παραγωγή του HBO φτάνει και ξεπερνάει ακόμη και τα κινηματογραφικά επίπεδα και όσο προχωράει η ιστορία θα έρθουν στην επιφάνεια ακόμη περισσότερα εντυπωσιακά σκηνικά. Περισσότερες μάχες, περισσότερη βία και ακόμη πιο πολλές δραματικές σκηνές αναμένονται ήδη από φέτος, με την τέταρτη σεζόν να ξεκινάει στις 6 Απριλίου. Εμείς καταγράψαμε δέκα κορυφαίες σκηνές που έχουμε δει μέχρι σήμερα στη σειρά. Θυμηθείτε τις μαζί μας με την απαραίτητη (αλλά αυτονόητη) επισήμανση πως ακολουθούν αρκετά spoilers.

Ο αποκεφαλισμός του Rodrik Cassel
Ο Theon Greyjoy είναι από τους χαρακτήρες που είτε μισείς, είτε αγαπάς στη σειρά. Ξεκινάει πιο «ψαρωμένος», αλλά στην πορεία αρχίζει να φανερώνει το άσχημο και άκαρδο πρόσωπό του. Δε διστάζει μάλιστα να εκτελέσει τον Rodrik Cassel και να μπει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.



Η πτώση του Bran Stark
Τι γίνεται όταν ο πιτσιρικάς Bran Stark ανακαλύπτει κατά λάθος την παράνομη σχέση του Jaime Lannister με την Cersei; Ένα σπρώξιμο αλλάζει για πάντα τη ζωή του μικρού και σίγουρα η σκηνή αποτελεί ένα από τα πρώτα σοκ που παθαίνει ο θεατής.



Το χαστούκι στον Joffrey
O Tyrion Lannister είναι σαφώς και από τους πιο αγαπημένους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς. Όταν μάλιστα καταφέρνει να ρίξει στον King Joffrey ένα μεγαλοπρεπέστατο χαστούκι, ρίγη συγκίνησης καταλαμβάνουν το σώμα των θεατών.



Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος και δείτε τις υπόλοιπες σκηνές εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x