Ευρώπη

Οι κλήσεις του Πιανιτζάνι στην εθνική Ιταλίας

Τα ονόματα των 17 παικτών που καλούνται να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, γνωστοποίησε την Παρασκευή ο Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, Σιμόνε Πιανιτζάνι, γνωστοποίησε τα ονόματα των 17 παικτών που καλούνται στα τέλη Ιουνίου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Ανάμεσα τους βρίσκονται και οι ΝΒΑers Αντρέα Μπαρνιάνι και Μάρκο Μπελινέλι, με τον τελευταίο πάντως να μην έχει ξεκαθαρίσει αν σίγουρα θα βρίσκεται στη διάθεση του Ιταλού κόουτς. Επίσης κλήθηκε και ο Τράβις Ντινερ (Σάσαρι) που προσφάτως απέκτησε ιταλικό διαβατήριο, όμως δεν θα χρειαστεί να περάσει από ιατρικά καθώς το έκανε ήδη.

Συγκεκριμένα από τον Σιμόνε Πιανιτζάνι κλήθηκαν οι: Πιέτρο Αραντόρι (Καντού), Αντρέα Μπαρνιάνι (Τορόντο Ράπτορς), Μάρκο Μπελινέλι (Σικάγο Μπουλς), Ντανιέλε Καβαλιέρο (Σκαβολίνι), Αντρέα Τσιντσιαρίνι (Καντού), Μάρκο Κουζίν (Καντού), Λουίτζι Ντατόμε (Ρόμα), Αλεσάντρο Τζεντίλε (Αρμάνι Μιλάνο), Άντζελο Τζίλι (Μπολόνια), Ντάνιελ Χάκετ (Σιένα), Στέφανο Μαντσινέλι (Καντού), Νίκολο Μέλι (Αρμάνι Μιλάνο), Τζουζέπε Ποέτα (Μπολόνια), Ακίλε Πολονάρα (Βαρέζε), Γκουίντο Ροσέλι (Βενέτσια), Λούκα Βιτάλι (Βανόλι Κρεμόνα) και Τράβις Ντινερ (Σάσαρι).

Η Ιταλία συμμετέχει στον 4ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ και είναι αντίπαλος της Εθνικής μας, όπως επίσης και οι Φινλανδία, Ρωσία, Σουηδία και Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x