Στίβος

Οι κορυφαίες αθλήτριες θα συγκεντρωθούν στη Φιλοθέη

Κάποιες από τις κορυφαίες Ελληνίδες, όπως η Στεφανίδη, η Παπαχρήστου και η Πεσιρίδου θα αντιμετωπίσουν σπουδαίες αντιπάλους στο 18ο Filothei Women Gala.

Τα φώτα του ελληνικού στίβου θα συγκεντρωθούν για ακόμα μια χρονιά στη Φιλοθέη, όπου θα διεξαχθεί το 18o Filothei Women Gala, με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελληνίδων αθλητριών.

Κατερίνα Στεφανίδη, Βούλα Παπαχρήστου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Λίλη Αλεξούλη και Ιωάννα Ζάκκα είναι κάποιες από τις πρωταθλήτριες που θα αγωνιστούν, εκτοξεύοντας στα ύψη το ενδιαφέρον.

Το χρυσό κορίτσι του επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη, έφτασε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου κατευθείαν από το αεροδρόμιο και, παρά το πολύωρο ταξίδι, δεν έκρυψε την ανυπομονησία της για τον υψηλού επιπέδου αγώνα, που θα είναι ο μοναδικός που θα δώσει φέτος στην Αθήνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στο Filothei Women Gala, σε έναν αγώνα, που κάνει το σωματείο μου, ο ΑΟ Φιλοθέης. Πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα που θα κάνω στην Αθήνα, αφού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει στην Πάτρα. Το επίπεδο του αγώνα θα είναι υψηλό με την παρουσία των Μπούχλερ και Μέιγερ, αλλά και των υπολοίπων αθλητριών από την Ελλάδα. Προσκαλώ τους φίλους του στίβου να έρθουν στο στάδιο και να μας χειροκροτήσουν».

Το υψηλό επίπεδο των αγώνων τόνισε και η πρωταθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου: «Είναι η 8η χρονιά που θα πάρω μέρος στη διοργάνωση. Θα γίνει ένας καλός αγώνας με συμμετοχή αθλητριών επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων, όπως η Κόστα και η Σαλαντούχα, που μάλιστα είναι και καλές μου φίλες. Περιμένω με ανυπομονησία την στήριξη του κόσμου».

Ως γιορτή για τη γυναίκα χαρακτήρισε τους αγώνες η Ελισάβετ Πεσιρίδου: «Όπως σε κάθε κούρσα έτσι και σε αυτήν θα προσπαθήσω να κάνω μια καλή εμφάνιση. Το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι υψηλό , στον αγώνα θα πάρουν μέρος οι κορυφαίες αυτή τη στιγμή αθλήτριες η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου. Για μας ο αγώνας της Φιλοθέης θα είναι μια γιορτή για τη γυναίκα».

Η Χάιδω Αλεξούλη, από τη μεριά της, δήλωσε: «Είναι η τρίτη μου χρονιά στο Filothei Women Gala. Πρόκειται για ένα ευχάριστο μίτινγκ. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τους χορηγούς, που έχουν πετύχει να κάνουν έναν τόσο σπουδαίο αγώνα, σε ένα οικογενειακό στάδιο και η συμμετοχή στον οποίο μας ανεβάζει την διάθεση και την ψυχολογία».

Ένα δυνατό αγώνα αναμένεται να δώσει και η Ιωάννα Ζάκκα, η οποία κυνηγάει το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη Φιλοθέη, σε ένα μίτινγκ αφιερωμένο στις Γυναίκες. Θα επιδιώξω να κάνω έναν δυνατό αγώνα και να κυνηγήσω το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x