Γενικά

Οι κορυφαίοι αμυντικοί για το 2013

Τη λίστα με τους 20 υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού για το 2013 ανακοίνωση η FIFPro, στο πλαίσιο της ετήσιας βράβευσης που διοργανώνει η Ομοσπονδία για την καλύτερη ενδεκάδα.

Μετά από ψηφοφορία που έγινε μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο βγήκαν τα ονόματα των 20 υποψηφίων για το ετήσιο βραβείο της καλύτερης ενδεκάδας για το 2013.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις της άμυνας είναι οι:

Ο Νταβίντ Αλάμπα της Μπάγερν Μονάχου, ο Τζόρντι Άλμπα της Μπαρτσελόνα, ο Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα, ο Λέιτον Μπέινς της Έβερτον, ο Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν Μονάχου, ο Άσλεϊ Κόουλ της Τσέλσι, ο Ντάντε της Μπάγερν Μονάχου, ο Ματς Χούμελς της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι, ο Φίλιπ Λαμ της Μπάγερν Μονάχου, ο Νταβίντ Λουίς της Τσέλσι, ο Βενσάν Κομπανί της Μάντσεστερ Σίτι, ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα, ο Σέρχιο Ράμος, της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τιάγκο Σίλβα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ραφαέλ Βαράν της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νεμάνια Βίντιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πάμπλο Σαμπαλέτα της Μάντσεστερ Σίτι.

Τα ονόματα των υποψηφίων για τις θέσεις των μέσων και των επιθετικών θα ανακοινωθούν στις 6 και 9 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x