Μαχητικά Αθλήματα

Οι μονομάχοι

Από την "αφρόκρεμα" kickboxing και πυγμαχίας επιλέχθηκαν οι Έλληνες που θα αγωνιστούν στο Gladiators 8 (12 Απριλίου-Χαλκίδα). Το ίδιο και από το εξωτερικό, με τον Αρμένιο Karapetyan να ξεχωρίζει.

Η σπουδαία ρεβάνς Karapetyan - Χατζηχρόνογλου ξεχωρίζει από τα ζευγάρια του Gladiators 8.

Όπως όμως συμβαίνει κάθε χρονιά, η διοργάνωση δεν μένει σε ένα μόνο δυνατό main event, αλλά σε πολύ περισσότερα, με σπουδαία εγχώρια ονόματα και αθλητές από εξαιρετικά γυμναστήρια του εξωτερικού (ενδεικτικά Mike's Gym, Mejiro Gym).

Τα ονόματα

Ο διοργανωτής, Τάσος Τσάλας έχει συμφωνήσει με τους Εξακουστίδη, Στ. Παπαδόπουλο (kickboxing), Κβινιασβίλι, Ριτζάκη, Σύρο, Ιωαννίδη, Μαλιχούδη, Μουντάκη (πυγμαχία), Αλέξανδρο Βασιλειάδη (muay thai), ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Θεσσαλονικιό, Νίκο Παπαδημητρίου.

Βάζει γάντια μποξ

Αφήνει για λίγο το kickboxing και -μετά από χρόνια- φοράει πυγμαχικά γάντια ο Μελέτης Κακουμπάβας. Ο "nightmare" προέρχεται από την πιο σπουδαία χρονιά της καριέρας του, με εξαιρετικές εμφανίσεις και νίκες σε Enfusion (Salah), Best Fighter (Παπαδημητρίου), Battle (Pikeur). Ο αντίπαλός του θα έρθει από τη Ρουμανία.

Από νωρίς

Τα δέκα main fights θα ξεκινήσουν στις 19:30. Ωστόσο η δράση θα αρχίσει από πολύ πιο νωρίς, με τη διεξαγωγή των pre-games με ανερχόμενους αθλητές από όλη την Ελλάδα. Η γενική είσοδος στο κλειστό της Κανήθου ορίστηκε στα 15 ευρώ.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x