Ελλάδα

Οι νέοι του Ολυμπιακού είναι ωραίοι!

Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού πήραν νέο μεγάλο διπλό (0-2), αυτή τη φορά σε βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Youth League!

Με μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση και παίρνοντας τη νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, οι νέοι του Ολυμπιακού έφτασαν τους 10 βαθμούς και πέρασαν στην επόμενη φάση του Youth League!

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βασίλη Βούζα δεν ρίσκαραν στο πρώτο ημίχρονο, ούτε όμως επέτρεψαν στους «ροχιμπλάνκος» να απειλήσουν την εστία τους. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν αποφασισμένοι και με τα γκολ των Μεγαρίτη (50’) και Γαρεφαλάκη (79’) κατέκτησα ένα ακόμα «διπλό» (το τρίτο της σεζόν) και εξασφάλισαν την πρόκριση. Την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην Μάλμε, θα κυνηγήσουν την πρωτιά του ομίλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Αρμάντο Ντε λα Μορένα): Μαρίν, Μενδιόνδο (84’ Άνχελ Τόρες), Τέο, Λούκας, Μανθανάρα, Οτία, Ντιέντχιου, Μοχεντάνο (66’ Χουάν Μορένο), Νούνιεζ, Γιόμπα, Γκάμα (57’ Φέντε Πριέτο).

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Μανθάτης (69’ Ρέντζης), Λάτσι (85’ Νικολάου), Γαρεφαλάκης, Ιγνατίδης (46’ Ανδρούτσος).


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x