Δελτία Τύπου

Οι νικητές της Αττικής και οι μεγάλοι τελικοί του Coca-Cola Cup

Η κανονική περίοδος του φετινού Coca-Cola Cup ολοκληρώθηκε με τους συγκλονιστικούς τελικούς της Αττικής στις Αχαρνές.

Ένα βήμα πριν από τους Πανελλαδικούς Τελικούς του φετινού Coca-Cola Cup, η Αττική ανέδειξε τους δικούς της νικητές, ενώ μια μέρα πριν έγινε η τελευταία μάχη του τουρνουά στις Αχαρνές. Η κανονική περίοδος του κορυφαίου πανελλαδικού τουρνουά 5Χ5 για εφήβους, κράτησε εφτά μήνες. Ήρθε πλέον η ώρα για την ανάδειξη των πρωταθλητών!

Οι τελευταίες μάχες της Αθήνας ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικές και καθήλωσαν με την εξέλιξή τους. Η τρίτη μέρα στις Αχαρνές (29/4) συγκέντρωσε πάλι πολύ κόσμο. Η συνολική συμμετοχή στις εγκαταστάσεις του Ντανιέλ Μπατίστα, ήταν μαζική, καθώς υπολογίζεται ότι πήραν μέρος πάνω απο 180 ομάδες.

Ο Καναπεδικός ήταν η μοναδική ομάδα, που έπαιξε προκριματικά το Σάββατο και ταυτόχρονα πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της περιφέρειας κάνοντας την υπέρβαση, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

inner

Αναλυτικά οι νικητές από τις Αχαρνές μαζί με τους MVP που βράβευσε η adidas όπως πάντα.

Κατηγορία 13-14 ετών
Captains, Tρελοί Μενιδιάτες, Φέρτε τα Λέοντος, Μπαρτσελιώμα

Κατηγορία 15-16 ετών
Εκτελεστές, Βοτανιγκόλ, Koyrayo Βαγιεκάνο, Καναπεδικός

Κατηγορία 17-19 ετών
Freestylers, Πιάσε το αυγό και το κούρευτο, Πλατεΐτσα, Dream Team

Οι τελικοί της Αθήνας

Μια ημέρα μετά, την Κυριακή, διεξήχθη στο Μαρούσι η τελική φάση της περιφέρειας Αττικής. Στα γνώριμα πλέον γήπεδα, Campeon FC μάθαμε τις έξι ομάδες, που συμπλήρωσαν την τελική 18άδα για τους μεγάλους Πανελλαδικούς Τελικούς του Coca-Cola Cup 2016-2017.

Πολλές από τις ομάδες βρέθηκαν από νωρίς στα γήπεδα, για να προετοιμαστούν ψυχολογικά καθώς ο ανταγωνισμός ήταν υψηλότερος απο κάθε άλλη φορά. Μπήκαν πολλά και θεαματικά γκολ, ενώ στην κατηγορία 17-19 ετών και οι 2 τελικοί κρίθηκαν στην ψυχοθφόρα διαδικασία των πέναλτι. Οι Freestylers πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς, 2η συνεχόμενη χρονιά δημιουργώντας έτσι την δική τους παράδοση στο τουρνουά. Αναλυτικά οι νικητές:

Κατηγορία 13-14 ετών
Τρελοί Μενιδιάτες, Φλόμπες

Κατηγορία 15-16 ετών
Κoyrayo Βαγεκάνο, Κοκκινομυλιώτες

Κατηγορία 17-19 ετών
Freestyler, Black Bulls

inner

Kάπως έτσι λοιπόν, φτάσαμε στους Πανελλαδικούς Τελικούς, που θα φιλοξενηθούν και φέτος στο βοηθητικό γήπεδο του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης. Οι 18 κορυφαίες ομάδες της χρονιάς θα διεκδικήσουν τον τίτλο στις τρεις κατηγορίες, σε ένα απολαυστικό διήμερο, γεμάτο από μπάλα.

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια. Το υποστηρίζουν η adidas και τα κανάλια Novasports.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :
• FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr
• TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR
• YOUTUBE : youtube.com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο register@grassroots.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x